Athena Gökhan O Ses Türkiye de Neden Yok Neden Ayrıldı


Güncelleme: 8 Ağustos 2018 : 12:24
4

7 sezondur seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran O Ses Türkiye gibi başarılı bir programda 5 yıldır jüri üyeliği yapan Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye yarışması jüri görevinden ayrıldığını herkese duyurdu. Hadise, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz’un birlikte O Ses Türkiye yarışması kadrosunda yer alması izleyicide mutlu ediyordu. Şimdi Gökhan’ın O Ses Türkiye’den ayrılması izleyiciyi üzdü. Peki Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye’de neden yok Athena Gökhan O Ses Türkiye’den neden ayrıldı neden çıktı?

Beyazıt Öztürk en son gelen haberlere göre O Ses Türkiye yarışmasında kadroyu güçlendirecek 2019 O Ses Türkiye şahlanacak, Gökhan Özoğuz ve Beyazıt Öztürk esprileri ile izleyici kahkahalara boğulacak diye düşünülürken veda haberi tez zamanda duyuldu.

Athena Gökhan O Ses Türkiye kadrosundan ayrıldı. Athena Gökhan 2019 O Ses Türkiye yarışması jüri üyeliğinde olmayacak neden çıktı neden ayrıldı gibi sorular sevenlerin akıllarında soru işareti oluşturdu. Gökhan Özoğuz ise yazılı bir açıklama yaparak ayrılacağını ve 2019’da O Ses Türkiye yarışmasında olmayacağını dile getirdi.

Gökhan Özoğuz’un ayrıldığını bildiren yazı ise şu şekilde; ‘ beni çok heyecanlandıran bir proje ile eşzamanlı olarak başlayacak yeni bir albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok konuşabilmek için bu sene 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye’de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun medya ekibine jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum’ diyerek ayrıldı.

 

[kirmizitext]Gökhan Özoğuzun Yeni Sezon Projesi Ne? O Ses Türkiye ye Geri Dönecek mi?[/kirmizitext]

Gökhan Özoğuz Instagram hesabından yaptığı açıklama ile 5 yıldır oturduğu O Ses Türkiye koltuğunu bıraktı. 2019 O Ses Türkiye yarışmasında Gökhan Özoğuz artık jüri üyesi olmayacak.

O Ses Türkiye yarışması Gökhan Özoğuz’un ayrıldığını bildiren yazıyı tüm sevenleri okudu. Ve merak edilen Bir diğer konu ise Gökhan Özoğuz’un yeni projesi ne Gökhan Özoğuz hangi proje için O Ses Türkiye’yi bıraktı? Gökhan Özoğuz’un O Ses Türkiye’den ayrılması izleyici kütlesini nasıl etkileyecek? Düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

4 YORUMLAR

  1. athena yok tat da yok izleyemedim gercek müzisyenin olmadıgı bir müzik yarışması******

Comments are closed.