Arka Sokaklar

Arka Sokaklar 2017-2018 Sezon Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Tarihi

Paylaş

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 12. Sezon ne zaman başlayacak?, Arka Sokaklar 2017-2018 sezonu hangi tarihte başlayacak?

Rıza Baba ve özel komiserlerden oluşan ekip ile İstanbul’da meydana gelen türlü olayların çözümünün anlatıldığı polisiye dizi Arka Sokaklar, 11 sezondur Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başarıyor. Dizi, heyecanlı ve aksiyon dolu sahnelerinin yanı sıra başarılı oyunculuk performanslarıyla da adından söz ettiriyor. Durum böyle olunca da dizinin final kararı bir türlü alınamadı. Dizinin 2017-2018 sezonunda da devam edeceği öğrenildi.

[kirmizitext]Arka Sokaklar 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular Kimler? için tıklayınız[/kirmizitext]

Arka Sokaklar dizisinin 2017-2018 yılında 12. Sezonu ile devam edeceği haberi takipçileri tarafından sevinçle karşılandı. Dizi, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken yeni sezonun ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu.

[mavitext]Arka Sokaklar Sezon Finali Suat Ölecek mi? Figen Evren Diziden Ayrıldı mı? için tıklayınız[/mavitext]

Arka Sokakların 12. Sezonunun Eylül ayında başlaması bekleniyor. Çekimleri hızla devam eden dizi eğer montajını da yetiştirebilirse 15 Eylül gibi ekranlarda olmayı planlıyor. Ancak durum henüz netleşmedi. Yapım şirketinden ve dizinin oyuncularından dizinin yeni sezona başlama tarihi ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Yine de ekranlardan çok uzak kalmak istemeyen oyuncular, yaz tatilinin bitmesi için gün saymaya başladı.

Arka Sokakların 12. Sezondan sonra 13. Sezona devam edip etmeyeceği bilinmezken ekip ve oyuncular 12. Sezon hazırlıklarını hızlandırdı. Dizi, çok yakında ekranlarda olacak gibi görünüyor. Son gelen bilgilere göre sevilen dizi Arka Sokaklar, yeni sezonuyla 15 Eylül Cuma 20.00’de Kanal D’de olacak.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce