Adını Sen Koy

Adını Sen Koy Ömer 2. Sezon Ayrılacak mı? Hangi Dizide Oynayacak?

Paylaş

Adını Sen Koy dizisinin Ömer karakterini canlandıran Erkan Meriç 2. sezon için hangi yapımla anlaştı. Adını Sen Koy Ömer(Erkan Meriç) 2. Sezon Ayrılacak mı? Adını Sen Koy Ömer(Erkan Meriç) 2. Sezon var mı yok mu? Hangi Dizide Oynayacak?

4 Kasım 2009 tarihinde TRT 1 ekranlarında gösterilmeye başlayan Adını Sen Koy dizisi kısa sürede çok beğenildi ve kısa sürede yüksek fan kitlesine ulaştı. Özellikle dizinin oyuncuları en sevilen karakterler olarak izleyenlerin gönüllerinde taht kurdular. Bu isimlerden ilki şüphesi Ömer karakterini canlandıran Erkan Meriç oldu.

Ömer karakterini canlandıran Erkan Meriç’in dizinin 2. sezonu için ekranlarda olmayacağı, diziden ayrılacağı söylentileri sosyal medyada gezmeye başladı. Dizinin ve oyuncunun fanlarını bir hayli üzen bu haberin doğruluk payı var mı? Gerçekten Erkan Meriç 2018 yılı için başka bir yapımla mı anlaştı?

Öncelikle şunu söylemekte yarar, bu tarz söylemlerin henüz doğrulanmadığını belirtmek gerekir. Yan Erkan Meriç’in 2. sezon için herhangi bir yapımla anlaştığına yönelik sağlam bir duyum yok Bu tarz haberlerin şuan için dedikodudan öteye gitmediğini bilmek gerek.

Tabi diğer taraftan “ateş olmayan yerden” duman çıkmaz misali acaba böyle bir niyet var mıdır? Konu ile ilgili arkadaşlar hemen araştırmaya başladılar. En kısa zamanda haber alır almaz haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın.

Peki sizler konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Evet Ömer karakteri sağlam karakterlerden. Ancak Erkan Meriç’in yerine başka bir oyuncunun gelmesini ister misiniz? Erkan Meriç’in oyunculuğundan memnun musunuz?

 

Adını Sen Koy Dizisi İle İlgili Haber, Tüyo ve Özetler için <<<Tıkla

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce