Adını Sen Koy

Adını Sen Koy 25-26 Mayıs Özetleri 179-180. Bölüm Tüyolları

Paylaş

Hafta içi vazgeçemediğimiz dizilerin başında gelen Adını Sen Koy yine heyecan dolu sahneleriyle ekranlarda yerini alıyor. Her bölümüyle heyecan uyandıran Adını sen Koy sezon finaline adım adım yaklaşırken kalplerin daha hızlı atmasına vesile oluyor. Adını Sen Koy 25 Mayıs neler olacak 26 Mayıs tüyoları için haberimizi takip etmeye devam edin.

Alev, Ömer, Zehra yine her zamanki gibi davranmaya devam ediyor. Alev Ömer’in aşkından Zehra’ya zarar vermekten kötü davranmaktan vazgeçmiyor. Ömer ve Zehra’yı ayırabileceğini düşünerek yapacaklarının sonunu düşünmeden hareket ediyor. Ömer ise Alev’in dikkatini çeken pürüzlü davranışları için uyarıda bulunuyor. Fakat ne söylerse ne yaparsa yapsın Alev Alev olmaktan vazgeçmiyor.

Bir yandan Alev ile uğraşan Ömer bir yandan da Zehra ya olan hislerinden Zehra ya bahsetmek ister.Her seferinde bişeyler buna mani olurken bazen de iki aşık istenilenlerin söylenmesine engel olur. Zehra Ömer’i bekler Ömer bir adım atmakta zorlanır. Her ikisi de birbirine aşıktır ama ikisine de cesaret lazımdır. Tabi bu konuşmaya Zehra da kendini ve geleceğini hazır hissetmelidir. Ömer ile mutlu gerçek bir yuva kurmak için zorlu bir süreçten geçeceğini biliyor mudur?

Diğer taraftan ise Hilmi Yılmaz’ın öfkesi dinmek bilmez. Yapılanların hesabını sormak için planlar peşinde dolanır. Ömer ve Mert için elinden geleni arkasına koymayan Hilmi Yılmaz için Mert’te asla boş durmaz. Yeni planlar ile Hilmi Yılmaz’ın ipini çekmeye kararlıdır.

Hilmi Yılmaz’ın aklında ise Zehra vardır. Hilmi Yılmaz Zehra için ne düşünüyordur ne yapacaktır? Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi mesaj bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce