Adını Sen Koy

Adını Sen Koy 136. Bölüm Özeti ve Fragmanı 27 Mart Pazartesi (28.Hafta)

Paylaş

Sevilerek izlenen ve her bölümü ile merak konusu olmaya devam eden Adını Sen Koy 136. Bölüm Özeti ve Fragmanı 27 Mart Pazartesi kaldığı yerden devam edecek. İzleyici ile bütünleşen Türkiyenin en sevilen günlük dizisinde Ömer ve Zehranın başına gelenler merak edilmeye ve pür dikkat izlenmeye devam ediyor..

Geçen hafta şahit olduğunuz bölümler artık bahar havası ile yerini aşka sevdaya bırakmaya başlayacak. Ömer ve Zehra arasındaki aşk asıl şimdi başlıyor diyeceğimiz güzel bir hafta ve yeni bir bölüm ile Adını Sen Koy 136. Bölüm Özeti ve Fragmanı 27 Mart Pazartesi günü Trt1 de ekranlara gelmeye devam edecek. Bu bölümde neler olacak:

Ömer yine şok bir mektupla şaşırır. Bu kez Zehra ve Yener’in birlikte olduğunu yazan mektup kendisine ulaşır. Mektubu okuyan Ömer şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırır. Mehtap Ömere yazdığı bu mektupta verdiği adresin ikilinin (Zehra ve Yener) aşk yuvası olduğunu söylemiştir.

Amacı Ömer ve Zehra’yı aynı anda sahte aşk yuvası dediği adrese getirtip Zehra’yı Ömer’in gözünde rezil etmektir. Hazırladığı bu tuzak ev yalanıyla Mehtap, Ömer’i yazıklarına inandırabilecek ve eve getirebilecek midir?

Ömer’e gelen mektuptan haberdar olan Demir ona bu yazılanlara itibar etmemesini ister. Ancak Demirin uyarısıyla Mehtap’ın verdiği adrese gitmekten vazgeçen Ömer aldığı karara uyabilecek midir? Yoksa sabredemeyip o adrese merakından gidecek midir? Diğer tarafta her şeyden habersiz Yasemin’in söz işleriyle uğraşan Zehra Mehtap’ın tuzağına çekilecek midir? Mehtap Zehra’yı annesinin ağzıyla yazdığı mesajla tuzak evine gidecek midir? Zehra ve Ömer Mehtap’ın kurduğu tuzağa düşecek midir?

Yenerin kendisi gitmiş ama izi Mehtap sayesinde dizide kalmaya devam etmiştir. Ancak Ömer artık Zehranın Yenerle bir ilişkisinin olmadığından emin olmuş ve bu defteri tamamen kapatmıştır. Ancak Mehtap hala Zehra ve Ömeri fırsat buldukça yıpratmakta onlara zarar vermeyi amaçlamaktadır. Son yaptığı para transfer işi de bunu göstermiştir.

Yasemin Koray ile evlilik yolunda ilk adım olan nişanı aile içinde sade bir törenle yapar. Sevgiyi aşkı zorluğu reddedilmeyi göze almış olan Korayı bir sürpriz beklemektedir. Babası hain planlarını devreye koyup bu söz ve nişan olayını dağıtmak için harekete geçer. Düğün hazırlıklarını dağıtıp oğlunu ikna etmeye çalışmak yerine farklı bir şiddete başvurur Fikret.

Hilmi Yılmaz oğlundan umduğu desteği bulamadığı gibi Ömerle sıkı bir arkadaşlık kurmasını da oldukça sinirli bir halde öğrenir. Aleve arayıp artık gereken tüm işlerin acil olarak yapılmasını söylese de Alevin tavrı Hilmi Yılmazı kendi işini halletmeye iteler. Peki Hilmi Yılmazın Ömeri bitirme ve oğlunu ondan uzaklaştırma planı nedir? Oğlu Hilmi yılmaz gibi kurnazlık peşinde koşmayan ve oldukça mütevazi bir insandır. Peki Zehra ile Mert nerede karşılaşacaktır?

Adını Sen Koy 136. Bölüm Özeti ve Fragmanı 27 Mart Pazartesi günü geniş özeti ve haftanın tüm tüyoları ile birlikte sitemizde sizlere ulaşacaktır. Adını Sen Koy (28.Hafta) özetlerini buradan sizlerle paylaşacağız sürekli..  Lütfen sizlerde yorumlarınızı aşağı yazarak bizlere gelişmeler hakkındaki düşüncelerinizi yazınız. Şimdiden Teşekkürler.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce