Acı Tatlı Ekşi İlk Kez Televizyonda! Hangi Kanalda Yayınlanacak? Saat Kaçta Başlıyor?


Güncelleme: 5 Aralık 2018 : 10:36
0

Sinemalarda yayınlandığı dönemde büyük beğeni ile izlenen Acı Tatlı Ekşi filmi ilk kez televizyon ekranlarına geliyor!

Acı Tatlı Ekşi filmi hangi kanalda? Acı Tatlı Ekşi filmi saat kaçta? Acı Tatlı Ekşi filmi yayın günü? Acı Tatlı Ekşi filmi yayın saati? Acı Tatlı Ekşi filmi oyuncuları kim? Özge Özpirinççi kim? Buğra Gülsoy kim?

ACI TATLI EKŞİ HANGİ KANALDA?

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy‘un yer aldığı Acı Tatlı Ekşi filmi 5 Aralık Çarşamba günü Show tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

YÖNETMENİ KİM?

2017 yapımı Acı Tatlı Ekşi filminin yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu oturuyor.

ACI TATLI EKŞİ FİLMİ OYUNCU KADROSU

Acı Tatlı Ekşi filminin oyuncuları arasında Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Osman Alkaş, Füsun Demirel, İsmail Rahmi Dilligil, Ferda Işıl, Alihan Türkdemir, Somer Karvan, Barış Kolik, Cenk Doğar gibi önemli isimler bulunmakta.

ACI TATLI EKŞİ KONUSU

Birlikte büyüyen Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirlerine aşıktır. Murat yıllardır Duygu ile kavuşmanın hayalini kurar. Üniversiteden mezun olurken Duygu’ya evlenmek teklifi eder; fakat beklemediği bir cevapla karşılaşır. Duygu kendini evlenmek için hazır hissetmemektedir, gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. İki aşık bir anlaşma yapar; eğer beş yıl sonra ikisi de bekarsa evleneceklerdir. Yeniden birleşmek üzere ayrılan Murat ve Duygu için hayatın başka planları vardır.

ÖZGE ÖZPİRİNÇÇİ KİMDİR?

Özge Özpirinçci 1 Nisan 1986, İstanbul doğumlu, Türk oyuncu. İlkokul ve ortaokulu İstanbul’da okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde okudu.

Daha sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu.Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı. Kaval Yelleri dizisinde beş bölüm rol aldı.

Duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun’da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü.

Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli’nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır. 2010 ‘da yayınlanan ve 11. Bölümü ile yayınından Kaldırılan Deli Saraylı isimli dizide altı dil bilen “Dilruba” karakterini canlandırmaktaydı. Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer’i canlandırdı.

ATV’de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde ise baş rol olan Asiye karakterini oynamıştır ve Toplu Hayat adlı programda sunuculuk yaptı.

2015 yılı Şubat ayında başlayan Aşk Yeniden dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır. 29 Kasım 2015 akşamı gerçekleştirilen 42.Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazanmıştır.

BUĞRA GÜLSOY KİMDİR?

Buğra Gülsoy, tam adı Behiç Buğra Gülsoy’dur. 22 Şubat 1982 tarihindeAnkara’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Tiyatro sahnesine ilk defa 13 yaşında Özel Arı Koleji’nde eğitimini sürdürürken çıktı.

2000 yılında başladığı Kıbrıs’taki Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun oldu.

2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan “Hepimiz Birimiz İçin” adlı dizi filmin başrolünde oynadı. Dizinin hemen ardından Mahsun Kırmızıgül`ün ikinci filmi olan “Güneşi Gördüm”`de “Berat” karakteriyle beyazperdeye adım attı.

Derviş Zaim tarafından yönetilen Gölgeler ve Suretler isimli filmde Ahmet isimli bir Türk gencini canlandırdı.

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde Vural karakterini canlandırdı. Kıvanç Tatlıtuğile başrollerini paylaştığı Kuzey Güney isimli dizide Güney karakterini canlandırdı.

Buğra Gülsoy, 2014 yılında “Bana Artık Hicran De” adlı dizide; Aslı Enver,Alican Yücesoy ile başrol oyunculuğunu üstlenmiştir. 2015 yılında “Aşk Yeniden” adlı dizide Buğra Gülsoy , başrollerini Özge Özpirinçci, Mert Öcal ve Didem Soydan ile paylaştı.