Survivor 1 Haziran 2017 Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 14:19
0

Survivor 2017’de heyecan dolu bölümlere artık gelindi. Hızlandırılmış çekimlerle adadaki hayat da bir nevi hızlandırılmış oldu. Survivor 01 Haziran 2017 Ödül Oyununu Kim Kazandı? İşte Detaylar…

Geçtiğimiz gün Furkan adadan ayrılmış ve bu ünlülerde bir nebze hayal kırıklığı oluşturmuştu. En azından Serhat, İlhan ve Sema üçlüsü bu duruma oldukça üzülmüşlerdi. Ancak bu adanın kaderi. Bir sabah kalkarsınız ve yanınızda arkadaşınız yok. İşte hızlandırılmış çekimler bize bunu sunuyor. 2 gün dokunulmazlık ve 3. Gün eleme.

Tabi arada oynanan ödül oyunları da tansiyonu yüksekte tutmaya yetiyor. 1 Haziran 2017 de oynanan ödül oyununu kim kazandı merak ediliyor. Çünkü artık adada oynanan her oyun hem moral açısından hem de performans açısından adanın durumunu ortaya koyan bir resim görevi görüyor.

1 Haziran 2017 ödül oyununu kim kazandı demeden önce bir kaç şeyin altını çizmek lazım. Adada kazanılan anlat bakalım oyunu bile yarışmacılara moral verdiği gibi onların ertesi gün oynayacakları dokunulmazlık oyunu performanslarına bile etki edebiliyor. O yüzden adadaki hiçbir oyunun önemi yadsınamaz.

Bu anlamda 1 Haziran Ödül Oyununun kazanan da oldukça merak ediliyor. Burada şunları söyleyebiliriz. Ünlüler takımı Furkan’ın gidişinden sonra moralmen çöktüler. Özellikle skorer oyuncular olan Serhat, İlhan ve Sema’nın morallerinin çok düşük olduğunu söylemek gerekir.

1 haziran ödül oyunu öncesi Gönüllüler ise biraz daha özgüven içindeler. Önceki galibiyetlerinin de getirdiği bir moral ve motivasyon üstünlükleri var.

1 Haziran ödül oyununun ilk galibi Gökhan’la Gönüllüler oldu. Gönüllüler gerçekten çetin bir oyun çıkaracaklar gibi. Ünlüler ise her ne kadar moralleri bozuk olsa da oyunu bırakmayacaklar. Aksiyon ve heyecan dolu bir ödül oyunu bizleri bekliyor.

Ve çekişmeli geçen ödül oyununu 6-2 ve 6-5 skorla ünlüler kazandı. Adem’in deyimi ile daha savaşçı olan ünlülerdi ve ödül oyununu ünlüler kazandı. Ödül oyunu bildiğiniz gibi güzel bir yemek ve Acun’la sohbet ve ardından playstation oyunu oynamaktı.

 

Sizce hangi takım bu akşam ödül oyununun galibi olur. Tahminlerinizi alalım.

 

 

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 2018 All Star Olacak Mı? Ne Zaman Başlayacak?

 

Survivor 2018 All Star Kadrosu? Survivor All Starda Kimler Olacak?

 

Survivor 2017 Seri Çekimler Nedir? İşte Ayrıntılar