Kategoriler: Dizi Haberci

27 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları-Bir Umut Yeter Reytingleri Nasıl?

Paylaş

Bir Umut Yeter 27 Eylül 2018 Perşembe başlıyor. Dizinin günü iyi mi yoksa reyting sonuçlarında kötü bir sonuç mu alır? 5 dizi 27 eylül reytinglerinde mücadele edecek.

Kanal D yeni dizisini Avlu, Bir Zamanlar Çukurova ve Bizim Hikaye gibi güçlü dizilerin yayınlandığı güne koyarak büyük bir hatta yapmış oldu. Perşembe geceleri yeni bir dizi arayanlar Bir Zamanlar Çukurova dizisine bağlandı.

Avlu dizisinin sağlam bir izleyici kitlesi mevcut. Fox tv de yayınlanan Bizim Hikaye’nin oturmuş bir izleyici kitlesi mevcut. Kısaca Kanal D ile ilgili eleştiriler de değişmedi. “Değişen hiç bir şey yok. YAP BOZ Kanalı olmaya devam.” Gibi yorumlar yapılmaya başlandı.

27 Eylül Perşembe günü 5 dizi ekranlarda olacak dedik. Bunlar Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova, Yaşamayanlar(Blu TV), Avlu ve Bir Umut Yeter dizileri reyting rekabetinde mücadele edecek.  Reytinglerde en güçlü rakip Bir Zamanlar Çukurova.

Geçtiğimiz hafta her üç kategoride de liderliği alan Bir Zamanlar Çukurova bu haftanın açık ara en güçlü adayı. Onu Avlu ve Bizim Hikaye İzliyor. Bu kadar güçlü rakiplerin olduğu bir güne yeni bir dizi koymak gerçekten büyük risk.

Tabi Bir Zamanlar Çukurova da aynı riski aldı ve gerçekten sevildi. Açık söylemek gerekirse ben tanıtım fragmanlarını izlediğimde bu dizi tutmaz demiştim. Ancak yanılmışım, ilk bölümü izlediğimde gerçekten beni içine çeken bir kurgusu olduğunu hissettim. Belki aynı şeyleri Bir Umut Yeter için de söylicez. 27 Eylül Perşembe reytingleri bu anlamda bir sürpriz yapar mı bilinmez.

27 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Total‘de Bir Zamanlar Çukurova dizisi 10.21 reytingle 1., Bizim Hikâye 2., Avlu 3. olurken Kanal D’nin yeni dizisi Bir Umut Yeter 15. olmuş. Bir Zamanlar Çukurova AB‘de ise 9.15 reytingle 1., Bizim Hikâye 2., Avlu 3., Bir Umut Yeter 16. olmuş. Bir Zamanlar Çukurova resmen uçmuş. Resmi sonuçlar eklenecektir.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce