Kategoriler: Dizi Haberci

25 Eylül 2018 Salı Reyting Sonuçları-Eşkıya mı Ufak Tefek Cinayetler mi?

Paylaş

Eskiya yeni sezonu 108. Bölüm ile açtı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölümü ile ne kadar izlendi? 25 Eylül 2018 Salı reyting sonuçları açıklandı mı, detaylar yazımızda.

25 Eylül 2018 Salı günü Eşkıya ve Ufak Tefek Cinayetler reyting yarışına girdi. Eşkıya yeni sezonu açtı ve ilk bölümünü(108) seyirci ile buluşturdu. Ufak Tefek Cinayetler ise 34. Bölümü ile Star Tv’de ekranlara geldi. Atv’de Eşkıya, Star’da Ufak Tefek Cinayetler seyirci ile buluştu.

Eşkıya geçtiğimiz sezonda final bölümü Ab’de 2. Total’de 2. Ve ABC1’de de 2. Sırada yer almıştı. Geçtiğimiz sezon zirveyi Survivor almıştı. Survivor’ın olmadığı dönemde Eşkıya kaçıncı olacak çok merak ediliyor.

Ufak Tefek Cinayetler ise geçen hafta her üç kategoride de 1.olmuştu. 25 Eylül Salı günü çok sıkı bir rekabet süreci olacak. Her iki dizi de zirveyi almak için mücadele verecek. Tabi Kadın dizisinin henüz başlamadığı bu hafta 2 dizi kısmen de olsa rahat bir sonuç alacaklar.

Eşkıya dizisi yeni karakterlerle ve yeni senaryo hikayesi ile yeni sezona start verdi. Dizilerin bütçe kısıtlamasına gittiği bu sezon her dizi hem oyuncu ücretlerini hem de diğer ücretlerde kısıtlamaya gitti. Bu değişiklikler reytinglere yansıyacak mı bilinmez ama dizilerin akıbeti bir hayli düşündürücü.

25 Eylül 2018 Reyting Sonuçları

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz zirvede… Edho Total’de 7.77 reytingle 1., Ayla filmi 2., Ufak Tefek Cinayetler ise 4.98 reytingle 3. sırada yer aldı. AB’de ise Ayla filmi 8.14 reytingle 1., Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2., Ufak Tefek Cinayetler ise 3. oldu. Resmi sonuçlar eklenecektir.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce