25 Eylül 2018 Salı Reyting Sonuçları-Eşkıya mı Ufak Tefek Cinayetler mi?


Güncelleme: 26 Eylül 2018 : 15:57
0

Eskiya yeni sezonu 108. Bölüm ile açtı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölümü ile ne kadar izlendi? 25 Eylül 2018 Salı reyting sonuçları açıklandı mı, detaylar yazımızda.

25 Eylül 2018 Salı günü Eşkıya ve Ufak Tefek Cinayetler reyting yarışına girdi. Eşkıya yeni sezonu açtı ve ilk bölümünü(108) seyirci ile buluşturdu. Ufak Tefek Cinayetler ise 34. Bölümü ile Star Tv’de ekranlara geldi. Atv’de Eşkıya, Star’da Ufak Tefek Cinayetler seyirci ile buluştu.

Eşkıya geçtiğimiz sezonda final bölümü Ab’de 2. Total’de 2. Ve ABC1’de de 2. Sırada yer almıştı. Geçtiğimiz sezon zirveyi Survivor almıştı. Survivor’ın olmadığı dönemde Eşkıya kaçıncı olacak çok merak ediliyor.

Ufak Tefek Cinayetler ise geçen hafta her üç kategoride de 1.olmuştu. 25 Eylül Salı günü çok sıkı bir rekabet süreci olacak. Her iki dizi de zirveyi almak için mücadele verecek. Tabi Kadın dizisinin henüz başlamadığı bu hafta 2 dizi kısmen de olsa rahat bir sonuç alacaklar.

Eşkıya dizisi yeni karakterlerle ve yeni senaryo hikayesi ile yeni sezona start verdi. Dizilerin bütçe kısıtlamasına gittiği bu sezon her dizi hem oyuncu ücretlerini hem de diğer ücretlerde kısıtlamaya gitti. Bu değişiklikler reytinglere yansıyacak mı bilinmez ama dizilerin akıbeti bir hayli düşündürücü.

25 Eylül 2018 Reyting Sonuçları

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz zirvede… Edho Total’de 7.77 reytingle 1., Ayla filmi 2., Ufak Tefek Cinayetler ise 4.98 reytingle 3. sırada yer aldı. AB’de ise Ayla filmi 8.14 reytingle 1., Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2., Ufak Tefek Cinayetler ise 3. oldu. Resmi sonuçlar eklenecektir.