10 Eylül Yasak Elma İzlendi mi? 10 Eylül 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları


Güncelleme: 11 Eylül 2018 : 15:54
0

Yeni sezon Eylül’ün 2. haftası ile başlamış bulunuyor. Geçtiğimiz sezon final yapan diziler uzun bir aranın ardından yeniden ekran maceralarına başladı. Bunlardan birisi de Pazartesi günlerinin sevilen [kirmizitext]dizi Yasak Elma[/kirmizitext]. Yasak Elma izlendi mi, reytingleri nasıl, 10 Eylül 2018 Pazartesi reyting sonuçlarına hangi yapım damga vurdu.

Yasak Elma 13. bölüm ile 10 Eylül pazartesi günü sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Güçlü dizi, pazartesi günleri Ege’nin Hamsisi ve [kirmizitext]Koca Koca Yalanlar[/kirmizitext] ile mücadele edecek. Kısaca dizilerin analizlerini yapalım.

[kirmizitext]Ege’nin Hamsisi[/kirmizitext] TRT1 ekranlarında aile komedisi türünde ekranlara gelen bir dizi. Dizi yayınlandığı günden beri 3-4 arasında bir reyting oranı alıyor ve sıralama da 2. sırada. Onu Koca Koca Yalanlar takip ediyor. Kocanın karısını aldatması üzerine kurulu bir senaryosu olan Koca Koca Yalanlar, ilk zamanlarda bazı eleştiriler alsa da zamanla beğenilen bir dizi haline geldi.

Koca Koca Yalanlar her 3 kategoride de (Total-AB-ABC1) zirveyi alan bir yapım oldu. Ancak aldığı reyting oranı 5,13 ile ABC1’de oldu. Tabi bu oranlar sezon içerisinde yeter mi tartışılır. Neden? Çünkü sezon içindeki yapımların almış oldukları oranlara baktığımızda 7-8 altına düşmeyen yapımlar var. Ki bunlardan birisi de Yasak Elma. 10 Eylül reytinglerin de belirleyici dizi Yasak Elma olacaktır.

[mavitext]Günlük Reyting Sonuçları <<< Tıkla[/mavitext]

Yasak Elma aynı zamanda bu oranı Çukur ve Söz’e karşı alıyor. Yani hiçte yabana atılacak bir dizi değil. Güçlü bir rakip. Kısaca yeni sezonu açan Yasak Elma karşısında Koca koca Yalanlar ve Ege’nin Hamsisi dizilerine ne yazık ki şans vermiyoruz. Yasak Elma yeni sezonun ilk yayınında [kirmizitext]reyting sonuçları[/kirmizitext]na baktığımızda tahtı geri alacaktır.

Diğer taraftan 10 Eylül reyting sonuçlarında karşımıza çıkan 2 önemli programı da pas geçmemek lazım. TRT1’de milli maç ve ATV’de ise Kim milyoner Olmak İster yarışma programı da 10 Eylül 2018 pazartesi reytinglerine etki edecek bir diğer unsurlar olarak karşımıza çıkıyor. Fox’ta Yasak Elma, Trt1’de Ege’nin Hamsisi yerine milli maç ekranlara geliyor ve Kanal D’de ise Koca Koca Yalanlar izleyici ile buluşuyor.

10 Eylül 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları