Zengin ve Yoksul 5. Bölüm Özeti


Güncelleme: 2 Mayıs 2019 : 19:27
0

Şu an benim için önemli olan sadece Aysel!” Zengin ve Yoksul dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı.

Uyarlama bir dizi olan ve baş rolünde  Binnur Kaya, Osman Sonant gibi ünlü oyuncuların olduğu Zengin ve Yoksul dizisinin 5. bölüm fragmanı kafaları karıştırdı.

5 Mayıs Pazar günü saat 20.00 de yeni bölümü yayınlanacak dizinin fragmanında Aysel’in Aziz’in adamları tarafından kaçırıldığını ve Kaan’ın Aysel’i kurtarmak için sağlam ve önemli adımlar attığını görüyoruz. Ayrıca fragmanın baş kısmında Aleyna Kaan’ı öperek aşkını itiraf ediyor ve Kaan ne yapacağını şaşırıyor. Yani bizi heyecan dorukta, bizi oldukça güzel bir bölüm beklediği ise kesin.

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Dizinin 4. bölümünde yaşananlar şöyle: Nihal, teknede Meral’le karşılaştığında şok geçirir. Meral kendine hakim olamayıp Nihal’i tekneden iter. Diğer yandan Berrin, Meral’in Nihal’i tekneden ittiğini öğrenir. Aziz ise Aleyna’nın eve dönmesi için her şeyi yapacaktır. Karan ve Aleyna arasındaki ilişki giderek güçlenirken Aysel hislerini saklamakta zorlanmaya başlar. Emir, evine girenin Aysel’le ilişkili biri olduğunu düşünür. Aysel ve Karan için çember daralmaya başlamıştır.

Şimdi dilerseniz Zengin Yoksul dizisinde biraz da kim kimdir yakından bakalım.

Osman Sonant (Aziz Erdemli): Nefise’nin oğludur ve Meral’in de kocasıdır. Babasından devraldığı inşaat firmasını Türkiye’nin en büyük inşaat firmalarından biri haline getirmiş sert ve kararlı bir adamdır. Geçmişi karanlık olan Aziz’in Aleyna isminde bir kızı vardır ama Aleyna babasının annesini kuzeni ile aldattığını öğrenince babasından nefret eder.

Gökhan Alkan (Karan): İntikam ateşiyle dolu karizmatik ve yakışıklı bir gençtir. İşletme mühendisliği eğitimi için Amerika’ya giden Karan ailesinin başına gelenlerden haber alamamıştır. Aziz Erdemli Karan’ın babasının arazilerini zorla almaya çalışmış Karan’ın babası satmayınca baskıya dayanamamış ve intihar etmiştir. Karan’ın tek amacı Aziz’e de babası gibi intihar ettirmektir.

Binnur Kaya (Berrin):  Veli’nin eşi ve Nihal ile Aysel’in annesidir. Berrin iki kızı olan fakir bir mahallede yaşayan kızlarını zengin kocalar ile evlendirmeye çalışan bir kadın. Kardeşi Meral Aziz Erdemli ile evlenince ben de kurtuldum sanır ama Aziz’in annesi Nefise onlara hiç bir şey koklatmamıştır.

Elif Doğan (Aleyna Erdemli):Erdemli ailesinin biricik kızıdır Aleyna. Duru güzelliği ve saf kalbi ile iyi bir kızdır. Aleyna babasını çok iyi kalpli bir insan gibi görmüştür ama babası ile ilgili gerçekleri öğrenince ondan nefret eder. Aleyna güzelliği ile erkekleri peşinde koşturur ama kimseye yüz vermez