Yeni Gelin

Yeni Gelin 2. sezon Yeni Gelen Oyuncu Listesi-Tamamı

Paylaş

Show TV ‘nin başarılı dizisi Yeni Gelin komedi türünde bir dizi. Oyuncuları ve konusuyla çok sevilen dizi, seyirciler tarafından beğenilerek izleniyor. Yeni Gelin dizisi 2. sezonda ekranlarda olmayı garantiledi. Peki Yeni Gelin 2. Sezon yeni gelen oyuncu listesinde kimler var?

Yeni Gelin dizisi oyuncuları da bu dizinin sevilmesinde önemli rol oynuyor. Dizinin oyuncuları Tolga Mendi yakışıklılığı ile, diğer yandan Bella’ya hayat veren Jessica May da güzelliği ve sempatik halleriyle seyirciye kendini sevdirmeyi başardı. Yeni Gelin dizisinin diğer oyuncuları da Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu….

Yeni Gelin 2017-2018 2. Sezon Ne Zaman? Yayın Tarihi Belli Oldu mu? <<<tıklayınız

Yeni Gelin dizisinin konusu; Bella ve Hazar İstanbul’da birbirleriyle tanışıp aşık olmuştur. Hazar sevdiği kızı da alır ve Adana’ya ailesinin yanına döner. Şehirli olan Bella kendini büyük bir aşiretin içinde bulur.

Adana’da aşiret gelini olarak kalmaya başlar. Aşiretin ağası Kalender Ağanın 3 hanımı arasında süre gelen olaylar ayrı bir komedi konusu. Aşiret komedisi olan dizi izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Yeni Gelin dizisi sezon boyunca reytinglerde ya 1. ya da 2. oldu. Yeni Gelin böyle reyting başarısı gösterince Show Tv de bu yapımı yeni sezonda izleyici ile buluşturmak istiyor. Show TV’nin verdiği kararla Yeni Gelin dizisi 2017 2018 sezonunda da Show TV ekranlarında bizlerle olacak.

Yeni Gelin dizisi ile ilgili bilgileri sizlerle paylaştık. Yeni Gelin yeni sezonda devam edeceğine göre yeni sezonda  yeni gelen oyuncular mutlaka olacaktır. Eylül ayında başlayacak yeni sezon oyuncularının bilgilerini de sitemizden takip edebilirsiniz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce