Kategoriler: Yemekteyiz

Yemekteyiz 5 Kasım Şaziye, Serkan, Abdurrahman Hulki, Merve, Hatice Kimdir? Yeni Yarışmacılar

Paylaş

tv8’in sevilen yemek yarışması Yemekteyiz programı 5 kasım pazartesi günü Yeni haftaya başladı. İstanbul’dan evlerimize konuk olan Yemekteyizin bu hafta yine renkli yarışmacılarımız dikkatlerden kaçmadı.

5 Kasım 9 Kasım haftasındaki yeni yarışmacılarımız; Şaziye Kahramanoğlu, Serkan Çiftçi, Abdurrahman Hulki Kahvecioğlu, Merve Altıtı ve Hatice Kalkan. Şimdi yeni yarışmacılarımız yakından tanıyalım. Yemekteyiz 5 Kasım Şaziye, Serkan, Abdurrahman Hulki, Merve, Hatice Kimdir? Yeni yarışmacılarımızı yakından tanıyalım.

Yemekteyiz 5 Kasım Şaziye Kahramanoğlu kimdir?

5 kasım pazartesi yarışmacısı Şaziye Kahramanoğlu’dur. Şaziye hanım 46 yaşında evli ve 4 çocuğu vardır. Ev hanımı olan ŞAziye hanım aslen Samsunlu ama uzun yıllarca yurt dışında yaşamıştır. Şimdi İstanbul’da yaşamaktadır. ŞAziye Kahramanoğlu kendisini tanıtırken çok nadir de olsa öfkeli birisi olduğunu söyler. Damarına basıldığında aniden öfkelenebilen bir yarışmacı.

Yemekteyiz 6 Kasım Serkan Çiftçi kimdir?

Salı günü yarışacak olan yarışmacı Serkan Çiftçi. Serkan bey aslen Ardahanlı. Bekar olan yarışmacı annesiyle yaşıyor. Üniversite eğitimini Mobilya Dekarasyon bölümünde yapan yarışmacı şu anda pazarlama uzmanı olarak çalışmaktadır.

Yemekteyiz  Abdurrahman Hulki Kahvecioğlu 7 Kasım kimdir?

7 kasım çarşamba günü Abdurrahman Hulki Kahvecioğlu yarışacak. Yarışmacıları evlerinde güzel yemeklerle karşılayacağını söyleyen yeni yarışmacımız Abdurrahman Hulki, 49 yaşındadır. Aslen Ankaralı olan abdurrahman bey evli ve bir çocuk babasıdır. İş Merkezi’nde yöneticilik yapan yarışmacının programa katılmasıda baya bir ilginç. Yemekteyiz izlerken ekrandaki yarışmacıya kızmış ve programa katılma kararı almıştır.

Yemekteyiz  Merve Altıtı 8 Kasım kimdir?

8 kasım perşembe Merve Altıtı yarışacak. Yemekteyiz Merve Altıtı kimdir? 25 yaşında aslen Mardinli ve 3 yıllık evlidir. Evlenmeden önce hemşirelik yapan Merve hanım evlendikten sonra mesleğini bırakma kararı almış. Özellikle plates meraklısı bir yarışmacıdır.

Yemekteyiz  9 Kasım Hatice Kalkan kimdir?

Haftanın son günü yarışacak olan yarışmacı Hatice Kalkan. Hatice hanım 40 yaşında ve ev hanımı. Giresunlu olan yarışmacı 5 yıllık evli. Hatice hanımın eşi aslında çocukluk arkadaşıymış. 22 yıl sonra sosyal medyada karşılaşmışlar yeniden görüşmeye başlayıp evlenmeye karar vermişlerdir. tüm yarışmacılarımızı tanıdık, hepsine ayrı ayrı başarılar dileriz. Sizin favori yarışmacınız kimdir, yorumlarınızı bekliyoruz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce