Vatanım Sensin

Vatanım Sensin Samet Kim? Çocuk Oyuncu Kim?

Paylaş

Vatanım Sensin dizisinde küçük yaşına rağmen olağanüstü bir performans sergileyen çocuk oyuncu Samet kimdir? Gerçek adı, yaşı ve bağlı olduğu ajans hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Dizinin en küçük karakterlerinden Samet, babası ve annesi Yunan askerleri tarafından esir alınmış bir Türk çocuğudur. Köyleri yakılıp yıkılırken Samet ve diğer çocuklar bir mağarada saklanmıştır. Samet ile birlikte diğer çocukların tümünün ailesi esir düşmüştür. Samet’in yerini ise Hilal’e haber eden Havva’dır. Bütün çocukları bulan Hilal onları güvenli bir yere götürür.

Dizide Samet karakteriyle izlediğimiz çocuk oyuncunun ismi Salih Demir Ural’dir. Vatanım Sensin kadrosuna 2. sezonda dahil olmuştur. İlk kez bir dizi projesinde yer alan Miraç Sözer oyunculuğa reklam filmlerinde rol alarak başlamıştır.

Anadolu’nun işgalini konu alan dizi uzun bir sezon tatilinden sonra tekrar yayın hayatına başladı. Merakla beklenen diziyi ilk bölümünde izleyici yalnız bırakmadı. Yüksek reyting oranıyla sezona iyi bir giriş yapan Vatanım Sensin sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu.

Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak ve Şükran Ovalı gibi usta oyuncularla birlikte çalışma fırsatı bulan Miraç Sözer oldukça şanslı. Kendisine yeni rolünde başarılar dileriz. 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce