Vatanım Sensin

Vatanım Sensin Ali Kemal Diziden Neden Ayrıldı? Hangi Dizide Oynayacak?

Paylaş

Ali Kemal Vatanım Sensin’de neden yok? Vatanım Sensin Ali Kemal neden diziden ayrıldı? Ali Kemal Vatanım Sensin’den neden ayrıldı? Kubilay Aka Vatanım Sensin’den neden ayrıldı?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başaran Vatanım Sensin‘de şok edici bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezonda yepyeni bir yüzle izleyicilerini tanıştıran dizi, bu sezonda o isimle çalışmayacak.


Vatanım Sensin 2 Sezon (2017-2018) Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? <<<tıklayınız


Vatanım Sensin dizisindeki Ali Kemal karakteri ile gönüllerde taht kuran genç oyuncu Kubilay Aka, diziden ayrıldığını duyurdu. 

Kubilay Aka’nın Vatanım Sensin dizisinden ayrılmasının nedeninin başka bir dizi olabileceği iddia edilse de ünlü oyuncu henüz konu ile ilgili açıklama yapmadı.

Vatanım Sensin dizisi öncesinde havalimanında çalıştığını ve orada keşfedildiğini daha önce de söyleyen Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisinde hem oyunculuk performansı hem de yakışıklılığı ile büyük ilgi çekti.

Genç oyuncuları ile dikkatleri üzerine toplayan Vatanım Sensin dizisi, bundan sonra Kubilay Aka olmadan yoluna devam edecek.

Kubilay Aka‘nın yeni sezonun hemen öncesinde diziden ayrılmış olması daha iyi bir teklifle başka bir dizide oynama ihtimallerini akıllara getirdi. Yeni sezonda birçok dizi başlayacağının müjdesini veren kanallardan birisi Kubilay Aka’yı transfer etmiş olabilir. Son bilgilere göre Kubilay Akay Show TV’nin yeni dizisi Çukur’da Celasun karakterini oynamaktadır. 23 Ekim pazartesi günü ilk bölümü ile Show TV de yayınlanan Çukur, yeni sezonun iddialı yapımlarından.


Vatanım Sensin 2 Sezon 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular? <<<tıklayınız


Sizce Kubilay Aka Vatanım Sensin dizisinde kalmalı mıydı? Kubilay Aka’yı yeniden Vatanım Sensin dizisinde görmek ister misiniz? Kubilay Aka olmadan diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce