Kategoriler: Dizi Haberci

Vartolu Nereye Gitti? Çukurdan Çıktı Mı? Geri Dönecek Mi?

Paylaş

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur tüm heyecanı ile devam ederken son bölümde şok gelişmeler yaşandı. Medet’in silahının ateş alması sonucu Sultan anne vurulmuş ve çukurdakiler sabrı artık taşmıştır. Sadece mahalledekiler değil Sadiş’te Vartolu’yu silmiştir artık.

Mahalleli Vartolu’nun kapısına Medet’i almak için dayanmış Yamaç da son kez Vartolu’yu kurtarmıştır. Vartolu olanların sorumlusunun Nedret olduğunu, bir kaza olduğunu söylese de bunu ne mahalleliye ne de yamaç’a anlatamamıştır.

Vartolu’nun yaptıklarının üzerine Medet’in de Sultan Anayı vurması bardağı taşıran son damla olmuştur. Zaten dizideki eski etkinliğini de kaybeden Vartolu Beyefendinin ölümüyle birlikte parasız da kalmıştır. Bu durumdan faydalanan Nazım da fırsatı değerlendirip Vartolu’yu tekrar yanına çekmiştir.

Nazım 1 hafta içinde malları teslim etmesi karşılığında Vartolu’nun istediği parayı vermiş ve Vartolu bunu kabul etmiştir. Ancak  Vartolu bu işi Medet’e devrederek Sadişi’ni de almış ve Çukurdan ayrılmıştır.

Vartolu senaryo gereği diziden ayrılmış olsa da işin aslı özel hayatı ile ilgilidir. Vartolu Saadettin karakterine can veren Erkan Kolçak Köstendil özel hayatı dolayısıyla İstanbul’dan taşınarak diziden de ayrılmak zorunda kalmıştır.

Sizler Çukur dizisinde başrol oyuncusu kadar beğeni toplayan Vartolu karakterinde can veren Saadettin Kolçak Köstengil’in diziden ayrılması konusunda neler düşünüyorsunuz. Bu kadar çok sevilen bir karakterin diziden ayrılması reytingleri nasıl etkiler. Sizler de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce