Survivor 2018

Turabi’ye 5 Oyun Oynamama Cezası! Acun’dan Sert Tepki

Paylaş

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor 2018’de ara ara tansiyonun yükseldiği anlar da yaşanıyor. En son Turabi, Anıl ve Hilmi Cem arasında yaşanan gerginlik yarışmaya damga vurdu. Tartışmaların ardından Turabi diskalifiye mi oldu sorusu gündeme oturmuştu. Peki neler yaşanmıştı?

Turabi oyun sırasında Hilmi Cem ve Anıl’ın yanına gidip tezahürat etmiş ve o sırada Anıl’ı iterek “Ne Yapıyorsun” demiş ve küfür etmişti. Acun ise hemen olaya müdahale edip Turabi’ye sert tepki vermiş ve “İki Gönüllü arasına giriyorsun beni itti diyorsun, sempatik görünmeye çalışıyorsun. Oraya giremezsin. Küfredemezsin.” Demişti.

Ardından Turabi Anıl’ın yanına gidip “itip kakıyosun sonra da ağlıyorsun” demiş ve Anıl ise onun oyuna bakmasını söylemişti. Gergin bir ortamda geçen yarışmada Turabi ve Anıl tezahürat ederlerken sık sık yan yana gelmişlerdi.

Ümit Karan ve Anıl arasındaki itişmede ise Turabi’nin bir şey yapmayıp kenara çekilmesine Hakan tepki gösterdi. Turabi ise küfretmeye başladı. Acun ise “Acun Turabi seni uyardım devam ediyorsun.” Dedi. Olayların akabinde ise Acun ada konseyinde geniş çaplı bir açıklama yaptı. Açıklamada “burası senin çiftliğin değil” diyen Acun süreci en başından anlatıp buna dur denilmesi gerektiğini söyledi.

Bir şey yapılmadıkça Turabi’nin davranışlarına devam ettiğini söyleyen Acun aldıkları karar gereği 5 oyun oynamama cezası verdiklerini söyledi. Bu yaşananlardan sonra Turabi’nin diskalfiiye olacağı kulislerde konuşulmuştu. Acun konu ile ilgili açıklamayı yaptı ve Turabi’ye 5 oyun oynamama cezası verdi.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce