Kategoriler: Dizi Haberci

Survivor 2019 Nerede Çekilecek? Çekimler Nerede Yapılacak?

Paylaş

2005 yılından günümüze kadar devam eden sevilen yarışma programı Survivor’da yeni mekan arayışı son günlerde gündemden düşmüyor. Survivor çalışanlarından Alper Baycın’ın ölümünden sonra Acun’un yeni mekan arayışı televizyon ve magazin yazarı Ali Eyüpoğlu’nun da köşesine konu oldu. Survivor hangi ülkede çekilecek? Survivor 2019 olacak mı, yeni mekan neresi olacak?

Bildiğiniz gibi Survivor ülkemizde 2005 yılından beri gösteriliyor.  Önce Palau’da çekilen bölümler daha sonra Panama’da çekilmeye başlanmış ve son olarak Dominik’te karar kılınarak uzun zamandır Dominik Cumhuriyeti’nin Les Terrenas bölgesinde çekimlere devam edilmişti. Sorunsuz bir şekilde yaklaşık 7 yıldır çekimler Dominik’te yapılmaktaydı. Taki 2018 Survivor’da prodüksiyon çalışanı Alper Baycın’ın ölümü ile yeni mekan tartışmaları da başlamış oldu.

Olay, 2018 yılındaki Survivor yarışmasında yaşandı. Çekimler sonrası Les Terranas’ta ki çalıştığı mekandan çıkan Alper Baycın’ın önü birkaç kişi tarafından kesildi. Çantasını vermek istemeyen Alper ve yan kesiciler arasında kısa süreli bir tartışma ve boğuşma yaşandı. Alper boğuşma anından göğsünden bıçaklandı. Olay yerinde hayatını kaybeden Alper Baycın, Survivor ekbine ve izleyicileri büyük bir üzüntü yaşattı.

Bu üzüntü öyle büyüktü ki Acun uzun günler ağlamaktan gözleri şişti ve yüzü şiş içerisinde Survivor Kıbrıs Finallerini sunmak zorunda kaldı. Olay sonrası Survivor için daha güvenli mekan arayışları gündeme geldi. Konuyu Ali Eyüpoğlu köşesine taşıdı ve Acun’un yeni mekan aradığını söyledi. İşte Ali Eyüpoğlu’nun o yazısı;

‘Survivor’ın reji ekibinden 24 yaşındaki Alper Baycın’ın gaspçılar tarafından bıçaklanarak öldürülmesi, başta Acun Ilıcalı olmak üzere Acun Medya çalışanlarını derinden etkiledi ve ekip Dominik’e alternatif arayışına başladı.

Acun Medya, 10 yıldır Dominik  Cumhuriyeti’nin Les Terrenas bölgesinde çekim yapıyordu ve değil güvenlik, hiçbir sorun yaşamıyordu. Üstelik Dominikliler, her yıl kendilerine iş istihdamı sağlayan, prodüksiyon için milyon dolarlar harcayan ‘Survivor’ ekibini el üstünde tutuyordu.

Acun Medya, eskiden Dominik’te sadece ‘Survivor Türkiye’nin çekimlerini yapıyordu. Programın reyting başarısı, Acun Medya’yı dünyaya açtı.

Ekip, artık Dominik’te sadece Türkiye ve Yunanistan için ‘Survivor’ı değil, beş ülkeye formatı kendilerine ait ‘Exathlon’u da çekiyor. Çalışan sayısı bin 750’yi bulan Acun Medya, doğal olarak kendilerine daha güvenli yer arayışı içine girdi. Yine hava sıcaklığının pek değişmediği Ekvator kuşağına yakın, uçakla ulaşımın kolay olacağı bir ülke veya ada olacak burası…”

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce