Survivor 2018

Survivor 2018 Ümit Karan Neden Yok? Neden Oynamıyor?

Paylaş

Survivor 2018 15 nisan oynanan dokunulmazlık oyununda Ümit Karan’ın olmaması izleyenlerin dikkatini çekti. Yarışmanın takipçileri ve Ümit Karan’ın hayranları Survivor 2018 Ümit Karan neden yok, neden oynamıyor? diskalifiye mi oldu? sorularına yanıt aradı.  Ümit Karan’ın ayağında ödem oluşması sonucunda doktor kontrolüne alındığı ve bir süre oyunlarda yer almayacağı açıklandı.

Sağlık durumu ağırlaşan Ümit Karan oyunlara ne zaman dönecek sorusu herkes tarafından merak edildi. Takımın kaptanı durumunda olan ve performans olarak da güçlü bir yarışmacı olan Ümit Karan’ın oyunlarda yer almaması takım için dezavantaj. Yarışlarda tüm gücünü ortaya koyan ve kendini hiç bir şekilde sakınmayan sporcu geçmişi olan Ümit Karan’ın ayağı ödem topladığı için bir üre doktor gözetiminde kalacak.

Ümit Karan’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve önümüzdeki bir kaç oyunda yer almayacağı doktor raporuyla açıklandı. 15 nisan pazar gerçekleşen eleme konseyinde Acun Ilıcalı  ünlüler takımından bir ismin sağlık problemi nedeniyle adaya veda edeceğini açıkladı. Berna mı Ümit Karan mı gidecek sorusu yanıt ararken Berna Canbeldek’in sakatlığı nedeniyle adaya veda ettiği açıklandı.

Ümit Karanla ilgili nihai karar henüz verilmedi. Şimdilik sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu biliniyor. her fırsatta sağlığın ön planda olduğunu vurgulayan Acun Ilıcalı’nın açıklamasının ardından Ümit Karan yarışmadan neden ayrıldı neden yok soruları daha da kuvvetlendi. Umarız Ümit Karan kısa süre içinde sağlığına kavuşur ve parkurlara döner. Çoğu zaman  oyunlarda sakatlansa dahi oyuna devam eden Ümit Kran bu sefer izleyenleri takım arkadaşlarını endişelendirdi.

15 nisan 2. dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı 3. eleme adayını çıkarmak için konseyde yerlerini aldı. Ve 3. eleme adayı oylamada en çok ismi yazılan Damla oldu. Şimdi gözler 16 nisan pazartesi adadan kim gidecek sorusunda.

15 nisan 2. dokunulmazlık oyununda ve ada konseyinde yer almayan Ümit Karan’ın durumuyla ilgili en güncel bilgileri anbean sizlerle paylaşacağız. 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce