Survivor 2018 Mustafa Kemal Kimdir?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 04:51
19

Survivor 2018’de 5. haftaya girerken Gönüllüler takımına yeni dahil olan yarışmacı Mustafa Kemal herkes tarafından merak edildi. Hırs, azim, güç ve takım ruhunun bir arada bulunduğu Survivor’a bir iddialı bir yarışmacı daha geldi. Ada macerasına 5. haftada başlayan Survivor Mustafa Kemal kimdir? 

Gönüllüler takımında Melih, Anıl, Nevin, Funda, İpek, Ramazan, Hakan Hatipoğlu, Cumali, Birsen ve Yağmur’la birlikte mücadele verecek isim belli oldu. Survivor 2018 Gönüllüler takımına katılan ve güç dengesini değiştirmeye hazırlanan Survivor Mustafa hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında. Üst üste 10 mağlubiyet yaşayan Gönüllüler takımının başarısızlığı Acun başta olmak üzere herkesin dikkatini çekti. Gönüllüler takımında güç dengesini değiştirmek üzere dışarıdan yeni bir oyuncu katılmasına karar verildi.


Survivor 2018 Elif Şadoğlu kim? Yaşı, İşi, Sevgilisi


Son haftalarda kaybettikleri ödül ve dokunulmazlık oyunları dolayısıyla hem psikolojik hemde fiziksel çöküntü yaşayan Gönüllüler takımı zor günler geçiriyor. Takımın kendine gelmesi, galibiyet alması ve oyunlarda yüksek performans sergilemesi için ödül oyunlarını kazanmaları gerekiyor. Allstar gibi son 12 sezonun en iyilerinin bir araya geldiği takıma karşı mücadele vermek elbette kolay değil. Fakat gönüllüler takımı sadece Anıl, Ramazan ve Melih’in aldığı sayılarla yarışa tutunmaya çalışıyor.

 

 

Acun Ilıcalı, yarışta güç dengesini oluşturmak ve takımlar arası eşitliği sağlamak adına yeni bir adım attı. Ve yedekler arasında yer alan yarışmacılardan Mustafa Kemal’in gönüllüler takımına katılmasına karar verdi. Survivor 2018 Mustafa Kemal, fit ve kaslı vücuduyla dikkat çeken sportif bir kişiliğe sahip. Küçük yaştan itibaren sporla ilgilenen ve bu alanda kendini geliştiren Mustafa Kemal Survivor‘a katılmanın en büyük hayali olduğunu söylüyor.

Mustafa Kemal Kurt profesyonel olarak Rugby sporu ile ilgileniyor. Rugby sporunu kısaca açıklarsak; 15 kişilik iki rakip takımla bir devresi 40 dk olmak üzere iki devre olarak oynanan, ileriye pas vermenin kesinlikle yasak olduğu, topu elle rakip kale çizgisinin arkasına taşımayı amaçlayan sert ve güç gerektiren bir spordur.

Zorlu parkurlarda mücadele etmek, şartları zorlayan ada hayatına uyum sağlamak ve takım ruhunu en iyi ve doğru şekilde kullanmak adına tam bir Survivor ruhuna sahip olduğunu söylüyor. Survivor Mustafa Kemal Kurt, Survivor 2018’de dengeleri değiştirmeye geliyor. Uzun süredir yaşadıkları mağlubiyetle zor günler geçiren Gönüllüler takımına taze kan olarak gelen Mustafa Kemal tüm gücüyle gönüllüler takımını ayaklandırmayı hedefliyor.

Survivor 2018 Mustafa Kemal kim sorusu Survivor takipçileri tarafından uzun süre araştırılacak bir konu. Fakat Survivor mücadelesine sonradan dahil olan oyuncuların adaya erken veda ettiğini geçtiğimiz hafta elenen Emre Durak’tan dolayı yakinen şahidiz. Ancak Survivor Mustafa Kemal ilk haftadan gücünü, hızını ve performansını en iyi şekilde yansıtmayı başarırsa adada uzun süre kalma şansını yakalayacaktır.

 

Sayısal veriler ve istatistiksel bilgiler doğrultusunda Survivor tarihinde bugüne kadar yarışan takımlar arasında üst üste bu kadar yenilgi yaşayan başka bir takım gelmedi. Ayrıca takımın en iyilerinden biri olan Melih’in sakatlanması da takımı daha zor duruma sürükleyecektir. Uzun süredir açlık sınırında yaşayan gönüllüler takımının makus kaderini değiştirmesini umut ettiğimiz Survivor Mustafa hakkında anlık gelişmelere haberimizde yer vermeye devam edeceğiz. Mustafa Kemal profesyonel bir Rugby oyuncusudur. Aynı zamanda crossfit sporcusu ve eğitmenidir.

Melih, Anıl, Nevin, Funda, İpek, Ramazan, Hakan Hatipoğlu, Cumali, Birsen ve Yağmur’un Allstar takımına karşı verdiği mücadelede artık Mustafa Kemal’de yer alıyor. Kendisine Survivor macerasında başarılar dileriz…

Sizler Survivor 2018 gönüllüler takımına Mustafa Kemal Kurt’un katılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce takımın akıbetini ne yönde etkiler? Yorumlarınızı bekliyoruz.

19 YORUMLAR

  1. kendısının ınstagram adresı mouss_14 burdan takıp edebılırsınız kendısı profosyenel bır sporcudur sahsı hesabı acıktır genel bır fıkır sahıbı olabılırsınız ınstagram dan yola cıkarak

  2. Kim gelirse gelsin gönüllüleri kurtaramaz en başından belliydi zaten böyle olacağı

  3. Bu gönüllülerden bişey cıkmaz 10 oyun kaybetmek ne demek ya bunlar yanlış programa gelmiş sanırım

  4. Basari tek kişilik değildir. Birlikte başarı gösterip kazanmaları gerek artık boyle hic keyifli değil

Comments are closed.