Kategoriler: Dizi Haberci

Survivor 2018 22 Mart Ödül Oyununu Kim Kazandı? Ödül Ne?

Paylaş

Survivor 2018 22 mart perşembe ödül oyununu kim kazandı? Ekranların fenomen yarışma programı Survivor’da heyecan artarak devam ediyor. Yeni gelen oyuncuların da etkisiyle dengelerin değiştiği Survivor’da ödül oyununu allstar mı gönüllüler mi kazandı? İşte ayrıntılar…

Dominic’te psikolojik ve fiziksel savaşın  giderek zorlaştığı son günlerde ödül oyunlarının da önemi giderek artıyor. 22 mart oynanan ödül oyununu kim kazanacak? Takımlar ödülün sahibi olabilmek için ter dökecek. Yemek ödülü için yarışan Gönüllüler ve Allstar başa baş mücadele verecekler.

Survivor perşembe akşamı oynanacak oyun izleyenler için oldukça eğlenceli fakat yarışmacılar için zor ve dikkat gerektiren bir oyun. Yarışmacılar 22 mart perşembe akşamı hentbol benzeri bir oyun oynayacak. Kalede bir yarışmacı duracak ve rakip takımlardan birer yarışmacı topu karşı takımın kalesine atmaya çalışacak. Yarışmacıların birbiriyle sık sık temas halinde olduğu oyunda sık sık tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacak.

Özellikle Nagihan ve Sahra arasında ciddi bir tartışma hatta itişme yaşanacak. Umarız oyuncular sinirlerine hakim olur ve diskalifiye olmalarına sebep olacak bir hareket yapmazlar. Şimdi herkesin gözü Survivor 22 mart perşembe ödül oyununu kazanan takımda. Aldığımız sağlam bilgiler ve duyumlar doğrultusunda ödül oyununu Allstar takımının kazandığını düşünüyoruz.

Son oynanan ödül ve dokunulmazlık oyunlarını kaybeden gönüllüler takımı daha hırslı ve azimli bir şekilde oyun alanında yerlerini alacak ve kazanmak için tüm güçleriyle yarışacak. Son dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı 19 mart gerçekleşen eleme konseyinde İpek’in gitmesiyle bir kişi daha eksildiler. Fakat İpek zaten performans olarak istatistiklerle kanıtlanmış şekilde çok düşüktü. İpek’in gitmesi takımın akıbeti için daha iyi olacaktır.

Diğer taraftan Survivor Allstar kadrosuna yedek kadro içinden Berna’nın katıldığı açıklandı. Berna 2014 ve 2015 Survivor’da yarışmış başarılı isimlerden. Fakat Survivor 2014 sezonunda yarışırken aynı takımda yer aldığı Sahra ile tartışmış hatta tartışmakla da kalmamış ona tekme ve yumruk atarak diskalifiye olmak zorunda kalmıştı. Şimdi herkesin merak ettiği konu Sahra ve Berna arasında aynı gerilim yaşanacak mı? Bunu ilerleyen bölümlerde izleyeceğiz.

Survivor 2018 22 mart ödül oyununu kim kazandı sorusu hakkında görüş ve tüyoları sizlerle paylaştık. Sizce 22 mart survivor ödül oyununu kim kazanacak? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce