Söz

Söz dizisi erken final mi yapıyor? Neden erken final yapıyor?

Paylaş

Star Tv’nin kısa sürede hızlı çıkış yakalayan dizisi Söz erken final mi yapıyor? Yayınlandığı ilk günden bu yana reytingleri alt üst eden dizi neden erken final yapıyor? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için araştırdık.

Güçlü oyuncu kadrosu ve gerçeğe yakın hikayesiyle kısa sürede büyük ilgi toplayan Söz dizisi bazı kesimler tarafından eleştiri odağı oldu. Dizide abartılı sahnelere yer verildiği, bordo berelilere ait özel bilgilerin tüm kamuoyuna yansıtıldığı yönünde olumsuz yorumlar yapıldı. Bu eleştiriler ve olumsuz yorumlar, Söz dizisi erken final mi yapacak? Söz dizisi neden bitiyor sorularını da beraberinde getirdi.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Atakan Arslan, ve Burak Sevinç gibi başarılı isimlerin yer aldığı projenin yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın üstleniyor. Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bordo berelilerin teröristlerle verdiği zorlu ve kahramanca mücadele konu alınıyor. Dizinin final mi yapacak söylentileri şuan için cevap arıyor.

Dizinin kanalı ve yapım şirketi tarafından her hangi bir açıklama gelmediğini belirtmek lazım. Dizinin reytinglerdeki başarısı ve uluslararası arenada aldığı ödüllere bakılırsa dizinin devam edeceğini söyleyebiliriz.

Dizinin bazı kesimler tarafından eleştiriye maruz kalması erken final kararı aldığı söylentilerine yol açsa da kanaldan ve yapım şirketinden konuyla ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. Dizinin gidişatı ile ilgili en güncel bilgilere sitemizden öğrenebilirsiniz.

Sevilen dizisinin vatan millet temalı konusundan aşk konusuna evrilmesi de dizinin eleştirilen diğer bir yönü. Peki siz Söz dizisi ile ilgili yapılan eleştirilere hak veriyor musunuz? Söz dizisi devam etmeli mi yoksa final mi yapmalı sizin düşünceleriniz nelerdir?

 

 

Söz Dizisi Haberleri <<<Tıkla

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce