Söz

Söz Dizisi 16 Nisan Neler Olacak? 42. Bölüm Fragmanı

Paylaş

Söz dizisi son bölümde hem duygusal hemde yürek kabartan bir sahnelerle heyecanlı bir bölümü geride bıraktık. Dizi biter bitmez bir sonraki hafta neler olacak sorusu izleyenler tarafından sorgulanmaya başladı. Söz dizisi 16 nisan neler olacak?  Söz dizisi 42. bölüm fragmanı ve özeti.

Ali Haydar’ın şehit düşmesinin ardından yapılan cenaze töreninde tüm arkadaşları duygusal dakikalar yaşarken aynı zamanda intikam yemini ederler. Ali Haydar’ın kanı yerde kalmayacaktır. Hafız’ın naaşı defnedilmek üzere memleketi Samsun’a gönderilir. Ardında gözü yaşlı ailesi ve arkadaşlarını bırakan Hafız’ın intikamı en yakın zamanda alınacaktır.

Öte yandan törenin ardından Hafız’ın arkadaşları için önceden planladığı sürpriz hepsini göz yaşlarına boğar.Her biri için yazdığı mektubu  Yavuz komutanın yatağına bırakmıştır.  Mektubunda şehadet haberini önceden aldığını belirten Hafız hem Yavuz konutana hem de arkadaşlarına kendisinden ait hediyeler bırakmıştır.  Arkadaşlarının hatırası kalplerinde ve akıllarında bir an olsun silinmeyecektir.

Tim ekibi bir an önce Ali Haydar’ın katillerinden hesap sormak için harekete geçer. Karabatak gizli bir görevle katillerin yerini bulmak için tehlikeli ve riskli bir göreve çıkar. Ne olursa olsun Karabayır’da hayat kaldığı yerden devam etmektedir. Bahar, Güler, Su ve Nazlı’da sınır ötesinde güvenliği sağlanan bölgelerdeki sivil halka yardım göndermek için Türk Kızılayı ile birlikte yola çıkar.

Bahar ve diğerlerinin yola çıktığından haberdar olan ataşe Derman’ı konvoyu durdurması için görevlendirir.  Derman hain ve tehlikeli bir planla konvoya saldırır ve Bahar, Güler, Su ve Nazlı başta olmak üzere ekipteki herkesin hayatı tehlikededir. Yavuz komutan ve ekibi duruma müdahale etmek üzere hemen harekete geçer.

Şimdi Söz dizisi 42. bölüm özeti ve detaylarına 16 nisan pazartesi yayınlanacak yeni bölümde ulaşacağız.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce