Sev Yeter 15 Ekim 86. Bölüm Özeti-Shagu Evden Ayrılıyor!

Paylaş

Adi annesini havalimanından karşılamak için Ruhi’yi ikna etmeye çalışırç Bir yandandanda İşitayı kötüler. Fakat ruhi İşitayı bildiği için adiye onun nasıl biri olduğunu bildiğini söyler Adi ise öfkeyle İşitanın kötü biri olduğunu kanıtlayacağını ruhiye söyler.

Mihir ise yaşadığı acılardan ötürü singapura gidip uzaklaşmak ister İşita bu duruma sıcak bakarken Raman Mihirin gitmemesi gerektiği acılarıyla yüzleşmesi gerektiğini düşünür ve Mihire terfi verir. İşita ve Mihir bu konuda tartışırken yeni dönen Shagun işitayı ramanın üzerine kışkırtmaya çalışır ama işita bunu anlar ve Shaguna ramanın eskı raman olmadığını ve onu senden iyi tanıdığını söyler. 15 Ekim 86. Bölüm özeti başladı.

Yeni gelen shagun ve Annesi tabiki ramanı destekleyerek Mihir gitmemesinden yanadır. Raman Mihir konuşarak İşita ile aynı fikirde olmadığını ve gitmemesini söyler. Mihir Tamam diyerek konuyu kapatır. Mihir Shaguna birlikte kalmayı teklif ediyor. Fakat Shagun Adi olmadan yapamacağını söyleyerek teklifi ilk önce reddediyor. Mihir ise evlerinin yakın olduğunu istedigi zaman adiyi gorebilecegiğini söylüyor. Fakat Adi bunların hepsini duyuyor.

Annesi çantasını hazırlaken oda hazırlayarak Shagun nereye giderse bende giderim diyor oda eşyasını alıp Shagunla gidiyor. Adiyi evde göremeyen Raman işitaya sarıyor ve işitayla anlaşamadığı için evden gittiğini düşünüyor. Bu sırada Bayan Bhalla gelerek; 15 Ekim 86. Bölüm özeti bakalım ne olacak? Devam Ediyoruz.

Bayan Bhalla, Shagu’nun mihirle birlikte gittiğini ramana söylüyor. raman bunu duyar duyma mihire gidiyor ve ne yapmaya çalıştığını soruyor. mihir ise yapıcı davranarak Ramana İşitayla sürekli kavga ettiğini ve bi adi için iyi olmadığını söylüyor.

Şhogun ise işitanın kendisinden özür dilemediği surece eve dönmeyeceğini söylüyor Adi de Annesi dönmediği için gelmiyor. Raman Adiyle konuşarak onu ikna etmeye çalışsada başaramıyor ve eve Eli boş dönüyor. 15 Ekim 86. Bölüm özeti devam ediyor.

Raman eve geldiğinde İşitaya Adinin gelmeyeceğini söylüyor ve üzerine azarlıyor. Raman ise adinin ve shagunun eve gelmesi için işitanın shagundan özür dilemesi gerektiğini nasıl söyeleyeceğini düşünüyor. Ashok Mihikanın hamile olduğu raporu görüyor ve şaşırıyor ve Mihikaya dokunmadığını söyler. Mihika ise ashoka mihirden hamile olduğunu söyler. 15 Ekim 86. Bölüm özeti burda sona eriyor. Sev Yeter 16 ekim Salı 87. Bölüm özetini okumak için [kirmizitext]BURAYA[/kirmizitext] tıklayınız.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce