Dizi Haberci

Sen İste Yeter Neden Final Yaptı? Neden Yok?

Paylaş

Hande Ataizi’nin sunumu ile Fox Tv ekranlarında yayınlanan Sen İste Yeter neden bitti? Sen İste Yeter neden final yaptı? Sen İste Yeter artık yayınlanmayacak mı?

Fox Tv ekranlarında, yaz sezonunda evli olan çiftlerin evliliklerindeki sorunları giderebilmek için Ne Seninle Ne Sensiz isimli bir program yayınlanmaya başlamıştı. Ancak bu program RTÜK engeline takılınca yerini Hande Ataizi’nin sunduğu Sen İste Yeter programı almıştır.

Hande Yener, Sen İste Yeter isimli programda hayallerini gerçekleştirmek isteyen izleyiciler programa başvuruyor ve hayallerini gerçekleştirmeye giden yolda Hande Ataizi ve ekibi onlara yardımcı oluyordu. Görüntüsünden memnun olmayan kişiler program sayesinde istedikleri özelliklere sahip olabiliyorlardı.

Senelerce bir hayal kuran ancak bu hayali gerçekleştirmeye maddi ve manevi olarak gücü yetmeyenlerin yardımcısı olan program için düzgün bir reklam geliri gerekliydi. Ancak reytinglerde düşük bir sırada olan program istenen başarıyı yakalayamadığı için final yaptı.

Hande Ataizi’nin sunmuş olduğu Sen İste Yeter programı daha önce farklı sunucular ile birlikte de ekranlara gelmişti. Hande Ataizi ile birlikte yeniden başlayan program, sezonda umduğunu bulamadı. Geçtiğimiz sezonda moda programları ile de umduğunu bulamayan Fox Tv bu programları da yayından kaldırma kararı almıştı. Reytingleri az olan programlar, Fox Tv tarafından görüşülüyor. Önce saat değişikliği yapılıyor, ardından yine bir değişme olmazsa yayından kaldırılıyor.

Sen İste Yeter programının da ilk önce saati değiştirilmişti. Ancak saatinin değiştirilmesi de programın işini kolaylaştıramadı. Sen İster Yeter programı 13.30’da izleyicisi ile buluşuyordu. Aynı saatte Star Tv ekranlarında Balçiçek İlter’le Olay Yeri, Show Tv’de Pelin Karahan’ın sunduğu yemek programı, Kanal D ekranlarında da Nursel Ergin’in sunduğu yemek programı bulunuyordu.

Hande Ataizi, Sen İster Yeter programının final yaptığını bizzat kendisi duyurdu. Birilerinin hayatlarına dokunup onlara umut olduğu için mutlu olduğunu belirten Ataizi’nin yeni bir programda yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor.

Sizce Hande Ataizi’nin sunduğu Sen İste Yeter programının final yapması doğru bir karar mı? Sen İster Yeter programının yeniden başlamasını istiyor musunuz? Görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce