Paylaş

Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin daha önce sezon finali yapacağını duyurmuştuk. Ancak, son gelen bilgiye göre bu sezon sonunda ekranlara veda etmesi bekleniyor. İşte detaylar…

29 MAYIS’TA VEDA EDİYOR

Reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz’in 29 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak 54.bölümüyle final yapacağı söyleniyor. Senaryonun sürekli aynı hikâyeler etrafında dönmesinin artık izleyiciyi sıktığı düşünülüyor. Mehmet Ali Nuroğlu’nun canlandırdığı “Vedat” karakterinin ölmesinin de diziye önemli ölçüde kan kaybettirdiği gözleniyor. Şimdi son yayınlanan bölümde neler olduğunu bir hatırlayalım.

49.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Nefes Tahir’i beklemediği bir halde yakaladı. Bunun üzerine Deli Hanife’de işin içine karışınca, Tahir için durumu kurtarmak hiç kolay olmadı. . Nefes’e kendini affettirmek için epey uğraşmak zorunda kaldı.

Kaleli ailesi iş dünyasındaki yeni rakiplerini ciddiye almayınca beklemedikleri bir sürprizle karşılaştılar. Fatura Murat’a kesilirken, Murat’ın Mustafa’dan yediği dayak aileye sırtını dönmesine neden oldu.

Asıl bomba ise Nefes cephesinde bölüm sonunda yaşandı. Vedat’tan gelen video sonunda eline geçen Nefes, hastalığını öğrendi ve gözyaşlarına boğuldu.

FİNALE KADAR NASIL GİDECEK?

Finale yaklaşık 4 bölüm kaldığı görülüyor. 4 bölüm içerisinde konuların toparlanabileceği düşünülüyor. Ancak, dizinin mutlu son olup olmayacağı pek çok seyirci tarafından da merak ediliyor. Çünkü her bölüm farklı bir şok yaşanıyor.

50.bölüm fragmanı için tıklayınız

Ayşe Aycan Arıcan

Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuyum. Öğrencilik döneminde editörlük alanında stajlar yaptım. Ayrıca sonrasında "Editörlük ve Yayıncılık" üzerine teknik eğitim ve belge aldım. Bir sene kadar da fotoğraf eğitimi aldım. Wordpress üzerinde blog sayfam var. Gezdiğim yerler üzerine yazı yazmayı seviyorum.

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce