Kategoriler: Dizi Haberci

Sen Anlat Karadeniz Final Tarihi Belli Oldu mu? Dizi Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?

Paylaş

Atv ekranlarında 2018 yılının ocak ayında yayın hayatına başlayan Sen Anlat Karadeniz, aşk ve dramı bir arada veren ve uzun soluklu bir çalışma ile ortaya çıkmış nadide dizilerden biri oldu. Beklenilenin üstünde performans sergileyen Sen Anlat Karadeniz çarşamba akşamları Diriliş gibi Köklü bir dizi ile reyting yarışına girdi ve alnının teriyle çıkmayı başardı. Şimdi ise gözlerin görmek istediği, kulakların duymak istediği Sen Anlat Karadeniz Final Tarihi Belli Oldu mu? Dizi Kaçıncı Bölümde Final Yapacak sorularının cevabı oldu.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde şiddete boyun eğmeyen bütün zorlukların üstesinden tek başına gelmeye çalışan bir kadının hikayesi anlatılıyor. Daha çocuk yaşta babası tarafından zengin ama piskopat bir adama para karşılığı satılan Nefes ve bu adamdan zorla olmuş bir çocuğun (Yiğit) yaşam savaşını konu ediniyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinin çekimleri ise Karadeniz’in nadide şehri Trabzon’da yapılmaktadır.

Sen Anlat Karadeniz Kaç Bölüm Sürecek? Kaçıncı Bölümde Bitecek?

Adını sıkça duyduğumuz yapımcı Osman Sınav tarafından hazırlanan, Sinegraf senaryo grubu tarafından kaleme alınan Sen Anlat Karadeniz yeni sezona damga vuran dizilerden oldu. Sen Anlat Karadeniz yapım aşamasında oyuncularla anlaşma sağlamakta oldukça zorlandı. Bir çok oyuncuya senaryo götürüldü, güzel paralar teklif edilmiş olsa da geri dönütler çokta iç açıcı olmadı. Oyuncular genelde İstanbul’da çekimleri olan dizilerin tekliflerini değerlendirmeyi seçti. Karadeniz’e gelmek gitmek onları zorlayacağı için Sen Anlat Karadeniz dizisinde oyunculuk yapmak istemediler ama eminiz şuan çok pişmanlar.

Sen Anlat Karadeniz Ne zaman bitecek Kaçıncı bölümde Final yapacak Sen Anlat Karadeniz Kaç Bölüm Olacak?

Emre Kabakuşak’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı yapım oldukça ilgi ile karşılandı. Anadolu insanının Karadeniz’e karşı duyduğu sempati tartışılamaz. Sen Anlat Karadeniz de tam bu duyguya parmak bastı. Normalde 13 bölüm için anlaşma sağlanılan dizi için yeni bir anlaşma kapıda diye düşünüyoruz. İzlenme oranları böyle devam ederse Sen Anlat Karadeniz ilk sezonu Haziran ayında ilk 20 bölümü geride bırakarak kapatacağını düşünüyoruz


[kirmizitext]Sen Anlat Karadeniz Çalan Şarkı ve Sözleri ‘Zulmetme Karadeniz’ için TIKLA [/kirmizitext]


Sen Anlat Karadeniz Dizisi Ne Zaman Final Yapacak

Çok iyi bir başlangıç yapan Sen Anlat Karadeniz için final sahnelerinden önce senaristler senaryoyu nasıl uzatırız devam ettiririz derdine düştü. Ufukta henüz final gözükmediği için yeni sezon çalışmalar devam edecek. Fakat Sen Anlat Karadeniz dizisi için Rtük’e yapılan şikayetlerden gözden kaçmadı. Aslında ‘Kadına Şiddet’in yanlışlığını vurgulamak isterken bu sahneler abartıldı gibi düşünülüp kadına şiddete yönlendiren bir çalışma gibi görüldü. Cezai işlem uygulanması gerektiğini düşünenler Rtük’ün kapısını aşındırdı. Bu şikayetler neticesinde eğer istenmeyen sahneler dizide azaltılmazsa cezalara artacak ve dizi için yaptırım uygulanması kaçınılmaz olacaktır. Bu da final seslerinin yavaştan duyulacağını gösterir.


[kirmizitext]Hangi Dizi Daha Çok İzlendi? Diriliş mi Sen Anlat Karadeniz mi? için TIKLA[/kirmizitext]


Sen Anlat Karadeniz Final Mİ Yapacak Sezon Finali mi

Öte yandan CHP Manisa milletvekili Yıldız Biçer de kadına şiddet içerdiği için şikayet edenler arasında oldu. Bu şikayetler giderek artacak olursa Sen Anlat Karadeniz dizisi direk finale gidebilir. diğer tarafta ise dizinin sevildiği izlendiği gerçeği tartışılmaz bir gerçek. Böyle devam ederse Sen Anlat Karadeniz Final yapmaz Sezon finaline gider. Temennimiz diziden alınacak derslerin alınması kötü örnek alınmamasıdır. Böylece dizinin birkaç sezon devam etmesidir. Sen Anlat Karadeniz Final Fragmanı için çalışmalar bulunmuyor. Olsa olsa Sen Anlat Karedeniz Sezon Finali için bir şeyler düşünülebilir. Onun için bile çok erken olduğunu düşünüyoruz. 

Sen Anlat Karadeniz İzlendi mi

24 Ocak ta yayın hayatına merhaba diyen Sen Anlat Karadeniz ilk bölümü ile çok iyi bir giriş yaparak reyting yazarlarını bile şaşırttı. Aslında oyunculara bakılınca İrem Helvacıoğlu daha önce oynadığı diziler de çok sevilen bir karakter olmadı. İzleyiciler kötü karakterle akıllara kazınan oyuncuları, iyi role adapte etmekte zorlanıyor. İrem Helvacıoğlu da bunlardan birisi. Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i Bir zamanların pelinsu’su olunca sevmek biraz zaman alıyor. Yetenekli oyuncu için birkaç bölüm sonra düşüncelerin değişeceğini düşünüyoruz. Diğer taraftan dizinin izlenme sebeplerinden biri de dizide karadeniz insanının rol almış olması oldu.


[mavitext]Sen Anlat Karadeniz Oy Beni Vurun Vurun Şarkısı ve Sözleri için TIKLA[/mavitext]


[kirmizitext]Sen Anlat Karadeniz Reytingleri için TIKLAYINIZ[/kirmizitext]

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce