No 309

No: 309 2. Sezonu 2017-2018 Ne Zaman Başlayacak? İşte Yayın Tarihi

Paylaş

Fox Tv’nin romantik komedi türündeki sevilen dizisi No 309, yeni sezon onayını aldı. Yayınlandığı günden itibaren başarısını koruyan dizinin 2. Sezon yayın tarihi açıklandı.

Gold Film’in bir yaz dizisi olarak planladığı No 309 izleyenler tarafından oldukça beğenildi.  Çarşamba akşamları yayınlanan dizi güçlü rakiplerine rağmen ayakta kalmayı başardı. Aynı gün aynı saatlerde Kara Sevda ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerle verdiği reyting mücadelesi Fox Tv’yi memnun etti.

No 309, gösterdiği başarıyla yeni sezon onayını almayı başardı. Peki No 309 yeni sezon yayın tarihi ne zaman? Yapılan açıklamalar ve sağlam kaynaklardan aldığımız bilgiye göre dizinin temmuz ayında sezon finali yapmasının ardından en geç ekim ayında başlayacak.

Sezon boyunca Lale ve Onur’un ayrılıp barışmasını konu alan dizi artık farklı konularla ekrana gelmeli. No 309’un yeni sezonda bambaşka bir konuyla yayınlanacağı tahmin ediliyor. Fakat izleyicinin ilgisini çeken bir konu olması gerekiyor. Yoksa 2. Sezonun başında final yapması kaçınılmaz olacaktır.

Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Sevinç Erbulak, Cihan Ercan ve Gökçe Özyol gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

No 309’un bir Kore dizisinden uyarlandığını biliyoruz. Dizinin orijinali aslında 24 bölümden oluşuyor. Fakat ülkemizde çok izlendiği için 59. Bölüme kadar yayınlandı.

No 309, yeni sezonu ile Ekim ayında Fox Tv’de.


No 309 2017-2018 2. Sezon Yeni Oyuncular ve Çıkan Oyuncular Kimler?<<<Tıkla


 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce