Netflix’ten Müjde! Stranger Things En Az 4 Sezon Sürecek!


Güncelleme: 11 Aralık 2018 : 14:07
0

Dünyanın en çok izlenen online içerik izleme platformu Netflix, en popüler dizilerinden biri olan Stranger Things ile ününü ikiye katladı diyebiliriz. Oldukça sevilen dizinin 2019’da yayınlanacak olan 3. sezonu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Henüz 3. sezonu yayınlanmamış olan dizinin çocuk oyuncusu Gaten Matarazzo ile yapılan bir röportajda genç oyuncu diziye dair ufak ipuçları verdi!

En Az 4 Sezon!

Uzun zamandır 3. sezonunun yayınlanması beklenen fenomen dizi Stranger Things 2019’da Netflix’te yayınlanacak! 2019’un 2. yarısına kalmadan yayınlanması öngörülen dizinin şuanlık kesin bir yayın tarihi yok. Dizinin hayranları bekleyedursun, dizinin sempatik oyuncularından Gaten Matarazzo, Telegraf ile yaptığı röportajda izleyenlere şu detayları verdi;

“Planlanan hikaye sonlanana kadar dizi devam edecek. Duyduğum kadarıyla sihirli rakam 4 veya 5. Daha 3. sezonu yeni tamamladık ve bu sezon planlanan son sezon değil. Açıkçası hikayenin 4 sezon sürmesi onlara (yazarlar) biraz kısa geliyor. 5 sezon ise gereğinden fazla uzun… O yüzden ne yapacaklarını beraber göreceğiz.”

Farklı Düşmanlar!

Dizinin sevilen oyuncusu ayrıca, 3. sezonda kahramanların daha farklı düşman ve yaratıklarla karşılaşacağını ve onlarla mücadele edeceğinin de altını çizmiş. Bunun yanı sıra hikayenin bu sezonun da gençlerin aşk ve özel hayatları daha ön plana çıkacak ve dizi de romantizm rüzgarları esecek… Özellikle Mike ve Eleven’ın aşkını özleyenler bu habere çok sevineceğe benziyor.

Gaten Matarazzo’nun dediğine göre daha korkunç, daha eğlenceli, daha romantik ve daha karanlık olacak olan Stranger Things’in 3. sezonu 2019’da Netflix’te yayınlanacak!

Stranger Things Konusu Nedir?

Uzun bir zamandır 3. sezonu bekleyen izleyiciler için işte Stranger Things’in konusu;

  1. Sezon Konusu

Ufak bir kasabada küçük bir çocuk kaybolunca, gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın da parçası olduğu bir gizem ortaya çıkar.

2. Sezon Konusu

Will’in tuhaf şekilde ortadan kayboluşunun üzerinden neredeyse bir yıl geçmiştir. Ama Hawkins’te işler normale dönmekten uzaktır. Hem de çok uzak.

Özellikle 80’lere yaptığı göndermeler ve o atmosferi başarılı bir şekilde ekrana taşıyabilmeleri ile izleyiciyi kendisine çekmeyi başarmış olan Stranger Things 3. sezonu ile de geçmiş sezonlarındaki heyecan, macera ve aksiyonu aratmayacağa benziyor.

Stranger Things 3. Sezon Fragmanı;