Atv Dizileri

Masum Değiliz Dizisi Çalan Şarkılar Ve Jenerik Müziği

Paylaş

31 Mart cumartesi yayın hayatına başlayan ve konusuyla dikkat çeken Masum Değiliz dizisi çalan şarkılar ve jenerik müziği de en az konu kadar ilgi topladı. Dizinin takipçileri Masum Değiliz dizisi çalan şarkılar ve müzikleri dinlemek için araştırmaya başladı.

Koliba Film’den  Ata Türkoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği Levent Türkan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Bekir Baran Sıtkı, Pelin Karamehmetoğlu ve İlke Yeşilay’ın senaryosunu kaleme aldığı Atv ekranlarının 2018 sezonu için son olarak ekrana getirdiği iddialı dizisi Masum Değiliz’in müzikleri  ve şarkıları büyük merak konusu oldu. Özellikle Masum değiliz 1. bölümde çalan şarkılar.

Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Ushan Çakır, Sercan Badur, Aras Aydın gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Masum Değiliz dizisinin jenerik müziği ve fon müzikleri ilgili detaylar sitemizde anbean paylaşılacaktır. Uzun süredir tanıtım fragmanları yayınlanan müzikleri oldukça beğenilen diziye yeni yayın hayatında başarılar dileriz.

Dram, entrika ve suç konularının iç içe işlendiği Masum Değiliz, seçtiği müziklerle izleyenleri atmosferine çekmeyi başarıyor. Dizilerin oyuncu kadrosu, nerede çekildikleri ve konusu kadar müzikleri ve şarkıları da merak ediliyor. Zaten bir diziyi senaryoyla bütünleştiren önemli unsurlardan biri de müzikleri. Pek çok diziyi müzikleriyle hatırlıyor ve seviyoruz.

Masum Değiliz dizisi içinde aynı durum söz konusu olacaktır. Dizi severler Masum Değiliz çalan şarkılar ve müziklerle ilgili soruları sıklıkla sorgulamaya devam edecek. Masum Değiliz dizisi tüm bölümlerde çalan şarkılar ve müzikleri güncel olarak paylamaya devam edeceğiz.

Sizler Masum Değiliz jenerik ve dizi müziklerini nasıl buldunuz? Masum Değiliz dizisi çalan şarkılarla ve diğer tüm dizilerde merak ettiğiniz şarkıları yorum kısmında sorabilirsiniz.

 

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce