Kördüğüm

Kördüğüm 94. Bölüm Özeti 8 Kasım Neler Olacak-Fragman ve Tüyolar

Paylaş

Kanal 7‘nin sevilen günlük hint dizisi Kördüğüm-Uttaran ilgili çekici bölümleri ile seyircisini ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Gündüz kuşağının vazgeçilmez yapımı olarak ekranları süslemeye devam ediyor. Kördüğüm 94. Bölüm Özeti, 8 kasım gelişmeleri ve tüyoları günlük olarak sitemizden takip edebilirsiniz. 2008-2015 yılları arasında Hindistan’da gösterilen ve çok beğenilen yapım kanal 7’de Türk izleyicisi ile buluşuyor. Kördüğüm 94. bölümünde Vanş, Yeniden Uyuşturucuya Başlıyor. Kördüğüm 94. Bölüm Özeti 8 Kasım Neler Olacak-Fragman ve Tüyolar sizler için haberimizde.

Özet hazırlama ekibimiz Kördüğüm-Uttaran 94. Bölüm Özetini en kısa zamanda haberimize ekleyecektir. Bizi takipte kalın.

Önceki bölümde Vanş, İçca’yı tehdit etmişti. Ertesi gün herkes akşam yemeği için toplanmaya başlamıştır. Vanş, İçca’ya Veer’i rezil etme ve onu suçlamak için tam zamanı olduğunu söylemiştir. İçca, Vanş’ın bu isteğini yapmak istemediğini söylese de Vanş, kabul etmez ve kendisinin uyuşturucuya tekrar başlayacağını söyleyerek İçca’yı yine tehdit eder.

Tapasya, ailesinin yanındadır ve yemeğe gelmemiştir. Veer’de bir süre sonra masaya gelir. Vanş, İçca’dan konuşmasına başlamasını ister. Ancak İçça, Vanş’ın istediği konuyu değil başka bir konudan bahseder. Bir süre sonra Vanş sinirli bi halde odasına çıkar ve daha önceden İçca sayesinde bıraktığı fakat odasında saklamaya devam ettiği uyuşturucuyu çıkarır ve içmeye hazırlanır. Tam bu sırada İçca odaya girer ve gördüğü manzara karşısında şok olur. Ağlayarak, Vanş’a içmemesi için yalvarır. Vanş, İçca’ya kızarak dediğini yapmadığı için onu dinlemeyeceğini ve yaşadıkları şeyleri unutmak için yeniden uyuşturucuya başlayacağını söyler.

Tapasya, ailesinin yanındadır ve Nani ile sohbet etmektedir. Tapasya Nani’ye, İçça’ya yaptığı kötülükleri anlatıyor. Onun evliliğinin yıkılması için neler yaptığını, Amerika’ya taşındıktan sonra bile bu kötülüklerine devam edeceğini anlatıyor. Daha sonra Veer’den telefon gelir ve Veer, Tapasya’da hazırlık yapmasını ister. Çünkü ertesi gün Amerika’ya gideceklerdir. Tapasya bu habere çok sevinir. hem Veer’in yanında olacaktır hem de aniden ortaya çıkan Sid’den kurtulacaktır. Daha sonra ailesi ile vedalaşır ve Veer’in yanına gider. Ertesi gün, Veer ve Tapasya, evdekilerle vedalaşır ve havaalanına gitmek için çıkarlar.  Bu sırada Vanş, İçça’nın yanında ve hala onu aşağılamaktadır. İçça’dan isterse Veer ile gidebileceğini söyler ve İçça, bu söz duyunca ağlamaya başlar.

Tapasya’nın ailesinin evinin etrafında yaşlı bir adam ile bir kız vardır. Yaşlı adam, yanındaki kıza Jogi’nin evini işaret ederek bir şeyler anlatır. Daha sonra kız eve doğru ilerler ve kapıyı çalar. Kapıyı açan Nani, kızı görünce yeni gelecek hizmetçi sanarak içeri alır ve hemen işe başlamasını ister. Jogi ve eşi ise kahvaltı yapmaktadır ve ikiside uzun yıllardır süren evliliklerinden konuşurlar ve çok mutlu olduklarını dile getirirler. Tam o sırada bu küçük kız gelir. Evdekiler ondan hizmet etmesini ısrarla isteyince,kendisinin hizmetçi olmadığını Jogi Takur’un kızı olduğunu söyler. Evdeki herkes şok içinde kalmıştır.

 

 

 

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce