Kayıtdışı

Kayıtdışı Dizisi Ne zaman Başlayacak İlk Tanıtım Fragmanı

Paylaş

Fox’un 2017-2018 sezonu için hazırlıklarına başladığı Kayıtdışı adlı dizi ne zaman başlayacak?  Başrollerinde Songül Öden ile Erkan Petekkaya’nın yer aldığı yeni dizi Kayıtdışı tanıtım fragmanı yayınlandı mı? 

Geçtiğimiz sezon final yapan Paramparça dizisinin hemen ardından yeni projesi için kamera karşısına çıkacak olan Erkan Petekkaya’nın yeni partneri Songül Öden olacak.

Çekimleri Ağustos ayında başlayan Kayıtdışı isimli dizinin konusu oldukça sıradan ve ilgi çekici. Ana teması aksiyon ve polisiye olan dizide aşk konusu da işlenecek.

Bugüne kadar pek çok dizide rol alan usta oyuncu Erkan Petekkaya’nın bütün projeleri izlenme rekorları kırmıştır. Yetenekli oyuncunun yeni dizisi de aynı beklentiyle ekrana gelecek.

Seven Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizi Fox ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Erkan Petekkaya’nın daha önce rol aldığı dizilerde partnerleriyle sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Yeni dizisindeki partneri Songül Öden’le nasıl bir uyu yakalar şimdiden merak ediliyor.

Güzel oyuncu Songül Öden son olarak Serçe Sarayı dizinde rol almış fakat dizi kısa sürede final yaparak yayından kaldırılmıştır.

Kayıtdışı dizisinin yayın tarihi henüz kesinleşmedi fakat Eylül ayı içerisinde ekrana geleceğini söyleyebiliriz. Güncelleme: Merakla beklenen dizi Kayıtdışı 18 Eylül Pazartesi günü ilk bölümü ile ekranlara gelecek.

Erkan Petekkaya ve Songül Öden’in uyumlu bir çift olacağını düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce Kayıtdışı dizisi tutar mı? Yoksa sadece gösterişe önem veren bir fragman ile içi boş bir proje olduğunu kanıtladığını mı düşünüyorsunuz?


Kayıt Dışı(Kayıtdışı) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler


Kayıtdışı Dizisi Tanıtım Fragmanı izle

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce