Kördüğüm

Kanal 7 Kördüğüm Dizisi Veer (Nandish Singh) Kimdir?

Paylaş

Orijinal adı Uttaran olan ve  Kanal 7 televizyonunun seyircisi ile buluşturduğu Kördüğüm’ün oyuncu kadrosu ve karakterleri izleyicilerin merak konusu oldu.

Zor sevda dizisinin ani bir karar ile final yapmasının ardından kanal ekibi şansını Kördüğüm dizisinden yana kullanmaya karar verdi. Dizinin yakışıklı karakterlerinden  Veer Singh kimdir?

Kanal 7 ekranlarının yeni Hint dizisi  Kördüğüm dizisinde rol alan ve dizide başrol oynayacak olan Nandish Singh dizide Veer Singh karakteri ile ekranlarda izleyenlerin karşısında olacak.


Kördüğüm Dizisi Ne Zaman Bitecek-Final Yapacak?


Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Kördüğüm dizisinde  Tapasya ve İşça arasında yaşanan ve karmaşık  hayat hikayesini konu alan dizide rol alan başarılı oyuncu Nandish Singh  Benimsin Dizisinde de rol almıştı.

Benimsin adlı dizide Rehan karakteri ile başarılı bir avukatı canlandıran oyuncu 25 Aralık 1981 yılında Hindistan doğmuştur. Yakışıklı oyuncu  1.83 cm boyunda ve 77 Kg ağırlığındadır.  Rashami Desai ile 3 yıllık bir evlilik yaşamış ve şimdilerde yollarını ayırmış olan çiftin bu evlilikten Manya isminde bir kız çocukları  dünyaya gelmiştir.  Magazin basınına göre yakışıklı oyuncu  Nandish Singh’in Antika Şorey ile birlikte olduğu düşünülüyor.

Kördüğüm Dizisinde Veer Singh  karakteri ile seyircilerin beğenisini kazanmaya çalışacak olan oyuncu  Nandish Singh bu projede eğlenmeyi, gezmeyi, fotoğraf çekmeyi ve kriket oynamayı çok seven bir  karakter olarak karşımıza çıkıyor.


Kördüğüm(Kanal 7) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterleri ve Konusu


 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce