Kalp Atışı

Kalp Atışı Esra Doktor Kimdir? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler

Paylaş

Show Tv ekranlarında heyecanla seyredilen Kalp Atışı dizisinde geçtiğimiz hafta hastaneye gelen bir hastanın beynindeki tümör nedeniyle elindeki silahlarla etrafına ateş açması ve içinde bulunduğu şiddet eğilimi ile Bahar doktoru vurmuş ve Bahar karakterine can veren Ege Kökenli senaryo gereği ölerek diziden ayrılmış ve tüm sevenlerini üzmüştü.

Tabi her giden oyuncunun yerine yeni bir oyuncunun gelmesi gerekiyor. Şimdi de Öykü Karayel, Gökhan Alkan, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Burcu Türünz, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı ve Barış Aytaç gibi isimlerin yer aldığı diziye ölen doktor Bahar’ın annesi Esra Doktor karakteri ile Seda Akman dahil oldu.


Kalp Atışı Bahar (Ege Kökenli) Diziden Neden Ayrıldı?


Peki Doktor Esra Kimdir? Bahar’ın annesi Esra doktor kim? Esra Doktor’un gerçek ismi ne? Esra Doktor kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Dizde doktor Esra karakterine can veren Seda Akman 1978 Kütahya doğumludur. Seda Akman Lise mezunu olup 1998 yılında “Miss Palmolive” güzeli şeçilmiştir.

2003 yılında yayınlanan Ölümsüz Aşk dizisi ile ekranlarda olmaya başlamıştır. 2005 yılında Emret Komutanım dizisindeki rolü ile büyük beğeni toplayan oyuncu bir dönemin en çok izlenen dizisi Bir İstanbul Masalında da yer almıştır.

2007 yılında Annem isimli dizi ile karşımıza çıkan oyuncu daha sonra Behzat Ç.’de de karşımıza çıkmıştır. Dizide Behzat Ç. ve ekibini araştıran bir müfettiş rolünde konuk oyuncu olmuştur. Eve Düşen Yıldırım, Böyle Bitmesin, Tozlu Yollar, Acil Servis gibi dizilerde rol alan oyuncu en son Atv ekranlarında yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Kerem Bursin ve Leyla Ldya Tuğutlu ile birlikte rol almıştır.

Bir İstanbul Masalı dizisi ile ün kazanan Seda Akman şu sıralar geçimini Ankara’da modellik yaparak kazanıyor? Sizler Bahar’ın annesi Esra Doktor’a hayat veren Seda Akman hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce diziye nasıl bir katkı sağlayacak? Sizler de düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.


Kalp Atışı Eylül’ün Üvey Kardeşi Kim? Karkater Analizi


Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce