Kalp Atışı Alp Ölecek mi? Selahattin Paşalı Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 3 Kasım 2017 : 23:19
1

Kalp Atışı dizisinde beyninde tümör olan Alp ölüm kalım savaşı vermektedir. Tüm hastane ekibi Alp’in yanındadır. Alp bir yandan umutlu bir şekilde beklerken diğer yandan da öleceği hissi ile yaşamaktadır. Kalp Atışı Alp Ölecek mi? Selahattin Paşalı Diziden Ayrılıyor mu? Bu ve benzeri soruların cevabını sizler için araştırdık.

Kalp Atışı Alp Kimdir? Hastanenin en yakışıklı doktoru. Sosyal medyada da fenomen olmuş bir tip. Doktorluk dışında, modellik yapıyor. Bu sayede okuyabilmiş. Çok kişinin takip ettiği bir bloğu var. Oldukça sosyal bir parti boy. Sınırları çiğnemek, eğlence uğruna limitleri zorlamak, ona göre. Sırf onunla tanışmak için hasta taklidi yapıp gelen kız hayranları vardır.

Alp zorlu bir Ameliyata girmiştir. Zamana karşı yarışan ali Asaf ve ekibi için zorlu bir ameliyat olacaktır. Peki Alp ölecek mi? Dizide bir ayrılık mı var. Aynı zamanda İpek’in de başı beladadır. İkisinden biri mi ölecek mi? Başarlı bir ameliyatla Alp bu operasyonu da atlatacaktır. Şuan için böyle bir ayrılığı olmadığını söyleyebiliriz. Ancak ilerleyen bölümlerde ne olur bilinmez.

1 YORUM

Comments are closed.