Diriliş Ertuğrul

Kaledar Günalp Ertuğrul’un Safına Geçecek mi? Ne Zaman Geçecek?

Paylaş

Trt1’in sevilen Dizisi Diriliş Ertuğrul’un yeni karakteri Günalp dizide ilk bölümü itibari ile oldukça sevildi. Cesur, savaşçı yapısı ve devlete bağlılığı ile göz dolduran Günalp, kötü karakterde olması ise oyuncunun sevenleri tarafından pekte hoş karşılanmadı. Akıllarda böylesi bir oyuncunun ve karakterin kötü tarafta olmaması yönünde yorumlar yapılmaktadır. Sizler için bu konuyu araştırdık ve analizimizi ve yorumumuzu sizlerle paylaşıyoruz. Kaledar Günalp Ertuğrul’un Safına Geçecek mi?

Günalp Saadettin sağ kollarından birisi ve Kaledarı olarak Selçuklu İmparatorluğu içerisinde görev yapmaktadır. Günalp Ahlat’tan gelmiş ve Sultan Gıyaseddin’in emri ile Karacahisar Kalesin’i devralmış, Artuk, Turgut Bey ve Bamsı’yı hapse atmıştır.

Ertuğrul’a yardım etmekten Artuk, Turgut Bey ve Bamsı’yı zindana atmıştır. Saadettin’e ve devlete olan bağlılığı en yüksek derecededir. Ancak Günalp’in devlete olan bağımlılığı ve konuşmalarında hep devlet vurgusu yapması onun aslında gerçeklerden uzak bir asker olduğunu göstermektedir.

Günalp çok iyi bir savaşçı ve devlete bağlı bir askerdir. Ertuğrul’un suçlu olduğunu söylerken bile “devlet gerekli tahkikatleri yapmış” diyerek aslında devlet kademesinden gelen bilgiler ışığında hareket ettiğini söylemektedir. Bize göre Günalp özünde iyi birisidir. İlerleyen bölümlerde Günalp devlet içerisindeki hainliğin farkına varacaktır. Peki bunu nasıl öğrenecek?

Günalp ailesini kaybetmiştir. Annesi, babası ve tüm diğer aile fertleri Alaaddin Keykubat’ın tarafında olduğu için öldürülmüşlerdir. Bunu yapan da Saadettin Köpek’tir ancak Günalp bunu bilmemektedir. Ancak Ertuğrul bunu öğrenecek ve Günalp’e söyleyecektir. Daha sonra Günalp, Ertuğrul’un safına geçecek ve onun en saf adamı olacaktır.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce