Kadın Dizisi

Kadın Dizisi Sarp Gerçekten Öldü mü? Geri Dönecek mi?

Paylaş

Fox Tv’nin dram türündeki dizisi Kadın ilgi ile izleniyor. Farklı hikayesi ve kurgusu ile izleyenleri ekranlara kilitlemiş durumda. Dizinin farklı hikayesi izleyenlerde merak uyandırıyor. Öğreniğin Sapr karakterinin hala diziye dahil olmaması izleyicilerde bir çok sorunun sorulmasına neden oluyor. Kadın Dizisi Sarp Gerçekten Öldü mü? Diziye geri gelecek mi? Ne zaman ve nasıl geri gelecek? Sizler için Kadın dizisindeki Sarp karakteri ile ilgili bilgileri derledik. İşte detaylar.

KArakterin tam adı Sarp Çeşmeli’dir. Sarp dört yıl önce bir vapur kazasında hayatını kaybetmiştir. Ama karısı Bahar’ın büyük aşkı ve anıları onu hikayenin en önemli karakterlerinden biri olarak hayatta tutar. Yakışıklı ve maceraperest bir genç olan Sarp’ın en büyük tutkusu dağcılıktır. Fotoğraf çekmek, dünyanın her yerinden müzik albümleri toplamak meraklı olduğu konulardır. Neşeli, şakacı, hayatı ciddiye almazmış gibi görünürken alttan alta her şeyi ciddiyetle sorgulayan biridir. Sarp’ın ölümü aslında her şeyin bittiği an gibi görülürken aslında her şey onun “ölümü” ile başlamıştır.

Peki Sarp gerçekten ölmüş müdür? Dizinin başrol oyuncusu olduğundan dolayı Sarp dizide hali hazırda olan bire karakterdir. Ancak kurgu itibari ile şuan için ölü olarak bilinmektedir.  Sapr ilerleyen bölümlerde diziye dahil olacaktır. Vapurda suya düştükten sonra Sapr kurtulur. Belki hafızasını kaybetmiştir ki bu olasılık daha fazladır.

Çünkü Bahar2ı deli gibi seven Sarp yaşasa mutlaka Bahar’ı bulmak için çabalayacak ve onu bir şekilde bulacaktır. Ancak yıllardır ortada yoktur. Bu yüzden Sarp kazadan sonra kurtulmuş ancak hafızasını kaybettiği için bir şey hatırlamıyor olabilir. ilşerleyen bölümlerde mutlaka ortaya çıkacaktır. Peki nasıl ortaya çıkacak?


Kadın Dizisi Saray Apartmanı Nerede? Hangi İl ve Semtte?


Sapr Bahar’la bir şekilde karşılaşır. Ancak Bahar’ı hatırlamadığı için onu tanımaz. Bahar ise bu durum karşısında şok geçirir. Bir şekilde Sarp’la olan bağlantıyı kurmaya çalışır. Sizlerde konu ile ilgili görüş ve tahminlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce Sarp’a ne oldu? Ne zaman  ve nasıl geri dönecek?

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce