Kategoriler: Dizi Haberci

Jet Sosyete’ye Hangi Ünlü Şarkıcı Konuk Oluyor?

Paylaş

Tv8 ekranlarında yayınlanan komedi dizisi Jet Sosteye‘ye sürpriz konuk!

Gülse Birsel’in yazdığı ve başrolünde yer aldığı Jet Sosyete dizisinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümüne çok ünlü bir şarkıcı misafir oluyor.

2018’İN SON BÖLÜMÜNDE YER ALACAK

2018 yılında yayınlanacak son Jet Sosyete bölümünde usta sanatçı Sertap Erener konuk oyuncu olarak yer alacak.

Sertap Erener haberi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

Dizi çekimleri sırasında çektiği bir fotoğrafı paylaşayan Erener, ‘2018‘in son Jet Sosyete bölümü için çekime hazırım. Çok güleceğiz eminim’ yazısını da ekledi.

Ünlü şarkıcı daha sonra paylaştığı ikinci fotoğrafta, dizide giyeceği kostümle poz verdi ve “O zaman çekim başlasın” notunu düştü.

SERTAP ERENER KİMDİR?

Sertab Erener 1964 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğreniminin ardından İstanbul Devlet Konservatuvar’ında eğitimine devam etti.

İLK ALBÜMÜNÜ 1992’DE ÇIKARTTI

Sertab Erener önce Sezen Aksu’nun vokalistliğini yaptı. Ardından da yine onun desteğiyle 1992 yılında ilk albümü “Sakin Ol”u yayınladı. Bu albümle, kendini tam olarak göstermese de herkesin dikkatini çekti. Ardından 1994’de “Lal” ve 1996’da “Sertab Gibi” albümleri ile müzik dinlemeyi seven herkese hitap etmeyi başardı.

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLE DÜET YAPTI

Sanatçı 1999 yılında dördüncü albümü “Sertab”ı çıkardı. Aynı dönemde Ricky Martin, Sertab’la yaptığı düete albümünün Ortadoğu baskısında yer verdi.

2000 yılında “Voice Mail” grubu ile “Zor Kadın” adlı şarkısını Akapella tarzında söyledi ve dünya listelerinde şans aradı. Aynı yılın yaz aylarında çıkan “Bu Yaz” adlı single’da Ricky Martin ile söylediği “Private Emotion” ve Yunan sanatçı Mando ile yaptığı “Aşk/Fos” adlı düetlere yer verdi.

Sertab Erener, Fikret Kızılok’un bestelediği “Kumsalda” adlı parçasıyla sunduğu son albümü “Turuncu”yu 2001 Harizan ayında çıkardı.

EUROVISION BİRİNCİSİ OLDU

2003 yılında “Everyway That I Can” isimli şarkısıyla Eurovision Şarkı Yarışması birinciliğini kazandı ve hemen ardından Eurovision şarkısının single albümü ve ardından 2004 yılında tüm dünya ülkelerinde satışa çıkan ilk İngilizce albümü “No Boundaries” müzik marketlerde yerini aldı.

The Best of Sertab Erener adındaki derleme albüm Mart 2007’de yayımlandı. Mayıs 2007’ye gelindiğinde ise ilk remix albümü olan Sertab Goes To the Club’ı yayımladı. Albümdeki

Aralık 2008’de, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konseri Sertab Erener Otobiyografi: 15. Sanat Yılı Konseri adıyla DVD olarak satışa sundu.

Haziran 2009’da sanatçı, Soner Sarıkabadayı ile çalışarak hazırladığı “Bu Böyle” şarkısını single olarak yayımladı. Aralık 2009’da yine Soner Sarıkabadayı ile birlikte hazırladığı “Açık Adres” şarkısını single olarak yayımladı.

Nisan 2012’de, üzerinde bir yıl çalışarak, babası Nizamettin Erener için hazırladığı Türk Sanat Müziği albümü Ey Şûh-i Sertab’ı yayımladı. Haziran 2012’de Ozan Çolakoğlu’nun ilk proje albümünde yer alan “Dım Dım” şarkısını seslendirdi.

Cansev Temuçin

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce