Dizi Haberci

İstanbullu Gelin’in Gülbin’i Aylin Aslım Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?

Paylaş
İstanbullu Gelin 63. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Eski konaklarına dönen Boranlar için her şey normale dönmeye başlıyor. Ülfet’in miras için onay vermesi ve Adem’in yenilgiyi kabul edip geri çekilmesiyle eski evlerine dönebiliyorlar. Boranlar’ı konağın kapısında karşılayan Galip’in, nişanlısı Esma’ya büyük bir sürprizi var.

İstanbullu Gelin 63. Bölümde diziye bir oyuncu konuk oyuncu olarak dahil oluyor. Ünlü rock şarkıcısı Aylin Aslım, İpek karakterine hayat veren Dilara Aksüyek’in kuzeni ‘Gülbin’ rolüyle seyirci karşısına çıkacak. 23 Kasım Cuma günü ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin yeni bölümde Aylin Aslım’ı konuk oyuncu olarak izleyeceğiz!

İstanbullu Gelin’in Gülbin’i Aylin Aslım Kimdir?

1975 yılının Şubat ayında Almanya’da dünyaya gelen oyuncunun doğum günü ise 14 Şubattır. 2018 yılı itibari ile 43 yaşındadır. 1994 yılında müzik piyasasına giriş yaparak İstanbul’un çeşitli canlı müzik mekanlarında yabancı coverlar söyledi. BAAL’dan mezun oldu. 1996 yılında Zeytin isimli rock grubu ile canlı müzik piyasasında dikkat çekti. 2012 Yılında Son dizisinde Selen karakterine hayat vererek ilk koyunculuk deneyimini yaşadı.

Oldukça alışılmadık elektronik alt yapılı parçalardan oluşan repertuarına karşın kısa sürede kendisine has bir seyirci kitlesi yarattı ve sevilen şarkılara imzasını attı..

İstanbullu Gelin 63. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbullu Gelin 63. Bölüm 2. Fragmanı

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Nergis Çorakçı, Kaan Çakır, Nihal Yalçın, Meral Çetinkaya, Ahsen Eroğlu, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Hakan Altıner, ve Neslihan Yeldan gibi oyuncuların yer aldığı İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde neler yaşanacak?

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce