Dizi Haberci

İsimsizler Bitmesin, Final Yapmasın Destek Ol

Paylaş

Dram, savaş ve politik konusu ile geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan İsimsizler final mi yapıyor? Pazartesi akşamları yayınlanmaya başlayan İsimsizler aldığı düşük reytinglerden dolayı Cumartesi gününe alındı. Fakat dizinin reytingleri istenilen seviyeye bir türlü ulaşamadı. Sizde İsimsizler dizisi bitmesin final yapmasın diyorsanız kampanyamıza destek olun.

Güçlü oyuncu kadrosu ve sıra dışı senaryosuyla çok sevilen, reytingleri yüksek, oyuncu giriş çıkışlarına rağmen izleyici kitlesinden ödün vermeyen, vatan millet sevgisini insanlara aşılayan değerli bir projenin final yapmasını bizde istemiyoruz. Eğer sizde İsimsizler dizisinin final yapmasını istemiyorsanız kampanyamıza destek verin. 

Kırgın Çiçekler Final Yapmasın Bitmesin

Sürekli final haberleri ile gündeme gelen İsimsizler’in gün değiştirmesinin en önemli sebebi aynı gün ve saate Siyah Beyaz Aşk dizisinin getirilmesi.

İddialı bir proje olan ve başrollerinde Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un yer aldıkları dizinin daha fazla reyting alacağı düşünüldü. Bu nedenle dizinin günü değiştirildi.

Sizde İsimsizler dizisi final yapmasın diyorsanız yapacaklarınız çok basit.Öncelikle yazımızın devamda yer alan yorum kısmına yazımızı destekler bir yorum yapın. Daha sonra bu haberi instagram, facebook ve twitter gibi sosyal medya platformlarında paylaşarak daha çok kişiye ulaşmasına destek olun. Bu şekilde İsimsizler’in yapım şirketine sesimizi duyurabiliriz. 

İsimsizler dizisi bitmesin final yapmasın diyorsanız yorumlarınızı bekliyoruz.

 

 

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce