İsimsizler

İsimsizler (2017-2018) 2. Sezon Nerede Çekilecek? Dizi Seti Nerede Kurulacak

Paylaş

Kanal D’nin sevilen aksiyon dizisi İsimsizler yeni sezonda nerede çekilecek? 2017-2018 sezonu için hazırlıklarına şimdiden başlanan dizinin yeni seti nerede kurulacak?

Son günlerin en çok konuşulan projelerinden İsimsizler kısa sürede izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Star Tv’nin Söz dizisi atağından sonra Kanal D de benzer bir projeyi kısa sürede ekrana getirdi. Aynı konuyu farklı senaryolarla ekrana getiren asker konulu diziler son zamanlarda oldukça rövanşta. Bunlardan biri olan İsimsizler yeni sezonda nerede çekilecek, dizinin seti değişecek mi?

İsimsizler dizisinin 2017-2018 sezonu ilgili gelişmeler netlik kazanmaya başladı. Dizi bu sezon Konya ovası ve Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde çekildi. Aslında dizinin Güneydoğu Anadolu bölgesinde çekilmesi planlanmıştı.

Fakat güvenlik şartları ve iklim koşulları göz önüne alındığında çekimlerin İç Anadolu bölgesinde başlamasına karar verildi. Asker ve terör konulu diziler genellikle Konya Ovasında çekilir. Fakat dizinin set adresi sır gibi saklanıyor. Konuyla ilgili bilgilere ulaştıkça sizlerle paylaşacağız.

İsimsizler dizisiyle ilgili tüm detaylar titizlikle hazırlandı. Dizinin müzikleri için Kazakistan’dan bu konuda başarılı bir isim ile anlaşıldı. ER Turan’ın seslendirdiği şarkı aslında URAN ENSEMBLE isimli bir Kazak vatandaşına aittir.


İsimsizler 2017-2018 Sezonu 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncu Kadrosu<<< Tıklayınız


Vatan sevgisiyle dolu bir Kaymakam’ın terörle verdiği mücadeleyi konu alan dizinin yeni sezon için çalışmaları yavaş yavaş başladı. İsimsizler dizisi nerede çekilmeli? Konu ile ilgili görüşleriniz yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce