İsimsizler

İsimsizler 13. Bölüm Sezon Finalinde Kimler Diziden Ayrıldı? Kimler Öldü?

Paylaş

19 haziran akşamı ekranlara gelen 13. Bölüm ile izleyicileri ekranlara kilitleyen İsimsizlerde diziye veda edenler oldu. Peki o isimler kimler? İsimsizler de ayrılık yaşandı mı?

Sezon finalinde yaşanan helikopter kazasında Fatih ve ekibi büyük bir olaya kurban gidiyor. Fatih, Dayı, Kürşad ve ekibin diğerleri kazada ağır yaralanıyor.

Aldığımız durumlara göre 4 isim diziden ölerek ayrılacaklar. Terörler Mücadele Polisi Ahmet, Özel Harekat Polisi Murat ve İstihbaratçı Seher’in ölerek diziden ayrılacağı haberleri sosyal medyada gezmekte.


İsimsizler (2017-2018) 2. Sezon Nerede Çekilecek? Dizi Seti Nerede Kurulacak


Fatih, Dayı ve Kürşad’ın Başkan tarafından kurtarılacağını düşünüyoruz. Tabi son anda yapım şirketi ve kanal tarafından alınan bir kararla tüm ekipte kurtulabilir.

Eğer sezon içinde anlaşılamayan oyuncular varsa bu oyuncularla yollar ayrılmış ve ölerek diziden çıkartılmışlardır.

Güncelleme: Kanal D’nin sevilen dizisi İsimsizler’de Ahmet karakterini canlandıran Taner Ertürkler, Kürşat karakterini canlandıran Volkan Keskin, Seher karakterini canlandıran Sera Kutlubey ve Olcay karakterini canlandıran Serdar Mert senaryo gereği şehit olarak diziden ayrıldılar.

Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz. Sizce diziden kimler ölerek ayrılacak? Dizide rol yapamadığını ve bu yüzden de ayrılmasını istediğiniz oyuncu kim? Ayrılan oyuncular hakkında düşünceleriniz nelerdir?


İsimsizler 2. Sezon Var mı Yok mu? Yeni Sezonda Devam Edecek mi?


Fatih, genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlayacakken Virankaya’dan gelen acı haber hayatını değiştirir. Çünkü Virankaya Kaymakamı şehit edilmiştir. Fatih Başkan’ın desteğini alarak onun yerine kaymakam olmaya gönüllü olur.


İsimsizler 2017-2018 Sezonu 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncu Kadrosu


Ülkesi için masa başında rahat bir görev yapmaktansa ateş altında olmayı tercih etmiştir. Yüreği vatan sevgisi ile dolu, devletini ana babası yerine koyan 7 kişilik ekibiyle at izinin it izine karıştığı Virankaya’ya gider.

İsimlerini ancak tarihin satır aralarından okuyup yüreklerinde hissedecek olanların bildiği bu ekip, görünmez düşmanlarıyla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorundadır.  Çünkü düşman onlar gibi mert değildir. Kullandığı kuklaları vardır.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce