Erkenci Kuş Can’ın Annesi! İpek Tenolcay Kimdir?


Güncelleme: 27 Aralık 2018 : 00:37
0
İpek Tenolcay Erkenci Kuş Kadrosunda!

Star TV ekranlarında yaz aylarında başlayıp şimdilerde de güzel bir seyirci ilgisine sahip olan, Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu dizinin senaryosunu ise Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak yazıyor.

Başrollerini Can Yaman, Demet Özdemir, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Tuğçe Kumral ve Ali Yağcı gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi bu hafta 26.bölümüyle ekrana gelecek.

Peki geçtiğimiz günlerde yayınlanan 25.bölümde neler yaşandı? Reytinglerin yükseliş gösterdiği bölümde neler oldu? İşte geçen hafta yaşananlar…

Erkenci Kuş 25.Bölüm Özet! Geçen Hafta Neler Yaşandı?

Can Sanem’e olan aşkını bir kez daha ispatlar, evleniriz diyerek Sanem’in kafasındaki bütün soru işaretlerini giderir. Sanem de mutlu olur ve bunu annesiyle paylaşır. Bu arada ilişkilerini başından beri saklamak istemeyen Can, ajanstakilere Sanem’le sevgili olduklarını söyler. Herkes bu habere çok şaşırır, özellikle Deren hayatının şokunu yaşar. Bu arada Can, büyük bir kozmetik firmasının işini almak üzeredir fakat bunun önündeki tek engel Fabbri’nin şirkete hissedar olmasıdır. Can ve Fabbri bir kez daha karşı karşıya gelecek ve kozlarını paylaşacaktır.

Erkenci Kuş İpek Tenolcay Kimdir? Hangi Dizilerde Rol Aldı? Hangi Rolde Katılıyor?

Dizinin 26.bölümünde kadroya usta bir oyuncu katılıyor. Kadroya katılan isim İpek Tenolcay olacak ve dizide Can ve Emre’nin annesi rolüne hayat verecek. İpek Tenolcay 12 Temmuz 1970 İstanbul doğumludur. Daha önce rol aldığı dizilere bakacak olursak Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Pusu, Umutsuz Ev Kadınları, Zeytin Tepesi, Filinta, Seviyor Sevmiyor, Klavye Delikanlıları, Seni Kimler Aldı ve Yaşamayanlar dizilerini görürüz.

Yeni dizisinde İpek Tenolcay için başarı temennisinde bulunuyoruz. İyi seyirler.