HERCAİ DİZİSİNDE SERVET PANDUR’UN YERİNE KİM GELECEK?


Güncelleme: 27 Nisan 2019 : 13:42
0

Çekimleri Mardin’de gerçekleşen ve Atv’de yayına girmesi beklenen Hercai dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. İşte detaylar…

ÖNCE YÖNETMEN DEĞİŞTİ

Geçtiğimiz hafta, Mardin’de çekimleri başlayan dizide ilk ayrılık yönetmen tarafından gerçekleşmişti. İlk yönetmen olarak bilinen Cemal Şan, önceki hafta sosyal medyadan “Hercai dizisiyle herhangi bir ilişiğim kalmamıştır. Görevi teslim alacak arkadaşa başarılar dilerim” mesajıyla vedasını duyurmuştu. Yerine gelen isim ise, Cem karcı olarak açıklandı. Bu yüzden de, çekimler yeni yönetmen ile tekrar baştan başlamak durumunda kaldı. Fakat dağılmalar ve değişimler bununla da sınırlı kalmıyor.

SERVET PANDUR ARTIK YOK!

Daha önce kadroya giren oyuncular arasında yerini bulan Servet Pandur’da dizide yer almayacak. Oyuncu bilgiyi bizzat kendi sosyal medya hesabından “Sevgili takipçilerim, Hercai dizisiyle herhangi bir ilişiğim kalmamıştır. Etiketleme yapmazsanız çok sevinirim” yazarak ayrıldığını bildirdi. Ancak yerine gelmesi için sürpriz bir isimle anlaşıldığı ortaya çıktı.

YENİ İSİM FERİDE ÇETİN

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın açıklamasına göre Servet Pandur’un rolü için Feride Çetin ile anlaşma sağlandığı görülüyor. Şimdi Feride Çetin kimdir? Açıklayalım.

FERİDE ÇETİN KİMDİR?

5 Kasım 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini, İstanbul Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde tamamladı. Yüksek lisansını da, Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde yaptı. Oyunculuk derslerini de, usta oyuncu Ayla Algan’dan aldığını söylemektedir.

OYUNCULUK SERÜVENİ

2005 yılında, Kutluğ Ataman’ın çekeceği İki Genç Kız filminin setinde, yönetmen asistanlığı yaparken keşfedilmiştir. Aynı filmde, Behiye karakterine hayat vermiştir. Bu filmde, Hülya Avşar ve Vildan Atasever’le başrolü paylaşmıştır. Ardından sırasıyla, Hatırla Sevgili, Son Ağa ve Rüya gibi dizilerde önemli rolleri oynamıştır. Özellikle, Hatırla Sevgili dizisiyle önemli kitlelerce tanınmıştır. 2008 yılında, Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı Ulak isimli sinema filminde rol almıştır. Çetin Tekindor, Hümeyra ve Yetkin Dikinciler gibi önemli isimlerle bu yapımda başrolü paylaşmıştır. 2009 yılında, Yalancısın Sen, 2011’de Anneler ve Kızları, 2015 yılında da, Eve Dönüş dizilerinde sırasıyla önemli karakterlere hayat vermiştir. Oyuncunun arada oynadığı pek çok sinema filmi de mevcuttur.