Kategoriler: Dizi Haberci

Hadi’de İpucu ne? Hadi’de Bugünün İpucu Ne? Hadi’de Joker Nasıl Kazanılır? Büyük Ödül Ne Zaman Olacak?

Paylaş

Türkiye’nin tek canlı yarışması olan Hadi’de İpucu ne? Hadi’de Bugünün İpucu Ne?Bilindiği üzere Müge Boz ve Merve Toy’un sunduğu yarışma Hadi, Türkiye de yeni bir oyun. 600 bin kişi ile zaman zaman oyunlarına devam eden hadi uygulaması çok sevildi.

Hadi’de İpucu ne? Hadi’de Bugünün İpucu Ne? Bu uygulama her akşam saat 20:30 da ve zaman zaman öğlen 12:30 saatlerinde yapılmaktadır . Tüm sürücülere uyumlu olan hadi yarışması Playstore ve applestore ‘den ücretsiz olarak indirilebilmektedir.

Hadi’de İpucu ne? Hadi’de Bugünün İpucu Ne? Ücretsiz olarak indirebeleceğiniz bu yarışmayı hergün oynayabilirsiniz. 1000 tl ödül ile başlayan hadi uygulaması, zaman ile 2000 tl, 2500 tl, 3000 bin tl, 5000 tl ve son olarak 6000 bin tl ödül dağıtıyor. Canlı yayında 12 adet soruya doğru cevap veren yarışmacılar, toplam ödülü aralarında eşit olarak paylaşmaktadırlar.

Zaman zaman sponsor ile de yarışmalar yapan Hadi’de İpucu ne? Hadi’de Bugünün İpucu Ne? Hadi uygulamasında zaman zaman çok daha büyük ödüller verilmektedir. En son 50.000 tl lik ödül dağıtacağını duyuran hadi uygulaması, yarışma sırasında yaşanan bir sıkıntıdan dolayı yarışmayı ertelemek zorunda kaldı.

Yarışmanın ilerleyen tarihilerde tekrar yapılacağını duyuran hadi uygulamasından, tam olarak bir tarih belirtilmedi. 50.000 tl lik ödülü bekleyen takipçiler en kısa zamanda yarışmanın yapılmasını bekliyor.Canlı yayında hergün keyifli dakikalar yaşatan Hadi uygulaması ilerleyen günlerde çok daha büyük ödüller dağıtacak gibi görünüyor.

Müge Bozun sunduğu hadi uygulamasında bir soruya joker hakkı verilmekte. Joker hakkını bazı uygulamaları indirerek ve arkadaşlarınızı davet ederek kazanabilirsiniz. Joker hakkınızı oyun süresinde istediğini herhangi bir soruda kullanabilirsiniz.Final sorusu hariç tüm sorularda kullanılabilen joker hakkını kazanmak için Bip uygulamasını indirebilirsiniz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce