Diğer tarafta her şeyden habersiz Yasemin’in söz işleriyle uğraşan Zehra Mehtap’ın tuzağına çekilecek midir? Mehtap Zehra’yı annesinin ağzıyla yazdığı mesajla tuzak evine gidecek midir? Zehra ve Ömer Mehtap’ın kurduğu tuzağa düşecek midir? Soruların cevaplarını merak ediyorsunuz biliyoruz. Cevapları tahmin eden ziyaretçilerimiz aşağıya yorum olarak bu tahminlerini yazarsa çok sevinirim.Adını Sen Koy 137. Bölüm Özeti ve Fragmanı 28 Mart SALI Ömer ve Zehra Ne Yapacak?
Yazar: Dizi HaberciYayınlanma: 23 Mart 2017 10:35

Adını Sen Koy 137. Bölüm Özeti ve Fragmanı 28 Mart SALI Ömer ve Zehra Ne Yapacak? Bir dargın bir barışık devam eden ikilinin son oyunda Mehtapın tuzagına d...
Adını Sen Koy 137. Bölüm Özeti ve Fragmanı 28 Mart SALI Ömer ve Zehra Ne Yapacak? Bir dargın bir barışık devam eden ikilinin son oyunda Mehtapın tuzagına düşmeleri çok konuşulmuştu. Ama her olumsuz durumda bir güzellik vardır. Belkide Mehtap sayesinde Ömer yanlışını farkedecek..
Ömer yine şok bir mektupla şaşırır. Bu kez Zehra ve Yener’in birlikte olduğunu yazan mektup kendisine ulaşır. Mektubu okuyan Ömer şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırır. Mehtap Ömere yazdığı bu mektupta verdiği adresin ikilinin (Zehra ve Yener) aşk yuvası olduğunu söylemiştir.
Amacı Ömer ve Zehra’yı aynı anda sahte aşk yuvası dediği adrese getirtip Zehra’yı Ömer’in gözünde rezil etmektir. Hazırladığı bu tuzak ev yalanıyla Mehtap, Ömer’i yazıklarına inandırabilecek ve eve getirebilecek midir?
Adını Sen Koy 137. Bölüm Özeti ve Fragmanı 28 Mart SALI Ömer ve Zehra Ne Yapacak? Ömere gelen mektuptan haberdar olan Demir ona bu yazılanlara itibar etmemesini ister. Ancak Demirin uyarısıyla Mehtap’ın verdiği adrese gitmekten vazgeçen Ömer aldığı karara uyabilecek midir? Yoksa sabredemeyip o adrese merakından gidecek midir?
Diğer tarafta her şeyden habersiz Yasemin’in söz işleriyle uğraşan Zehra Mehtap’ın tuzağına çekilecek midir? Mehtap Zehra’yı annesinin ağzıyla yazdığı mesajla tuzak evine gidecek midir? Zehra ve Ömer Mehtap’ın kurduğu tuzağa düşecek midir? Soruların cevaplarını merak ediyorsunuz biliyoruz. Cevapları tahmin eden ziyaretçilerimiz aşağıya yorum olarak bu tahminlerini yazarsa çok sevinirim.
Diğer tarafta her şeyden habersiz Yasemin’in söz işleriyle uğraşan Zehra Mehtap’ın tuzağına çekilecek midir? Mehtap Zehra’yı annesinin ağzıyla yazdığı mesajla tuzak evine gidecek midir? Zehra ve Ömer Mehtap’ın kurduğu tuzağa düşecek midir? Soruların cevaplarını merak ediyorsunuz biliyoruz. Cevapları tahmin eden ziyaretçilerimiz aşağıya yorum olarak bu tahminlerini yazarsa çok sevinirim.Yorumlar (0)
Bu habere henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
