Kategoriler: Dizi Haberci

Günah Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Karakterleri

Paylaş

Yepyeni bir dizi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ortaks Yapım imzasıyla yeni sezona damga vuracak bir yapım için kollar sıvandı. Günah ismi ile ekranlara gelecek olan dizisinin oyuncu kadrosu, konusu gibi ayrıntıları haberimizde.

Daha önce Kiralık Aşk ve Bir Kadın Bir Erkek gibi yapımlara imza atan Ortaks Yapım 2017-2018 sezonunda bir aile dramı ile ekranlara gelecek.

Dizinin casting çalışmalarının devam ettiği sızan bilgiler arasında. Oyuncu seçiminde çok dikkat eden yapım şirketinin dizinin başrol oyuncusu için Zeynep Kızıltan’a teklif götürdüğü ve başarılı oyuncu ile anlaşmanın sağlandığı bildirildi.

Diğer taraftan erkek başrol oyuncusu ve diğer oyuncular için halen çalışmaların devam ettiği biliniyor. Dizinin konusuna gelince, Günah Dizinin konusu henüz belli değil. Başarılı oyuncu Zeynep Kızıltan’ın 3 kız kardeşin en büyüğünü canlandıracağı biliniyor.

Yeni dizi Günah ile ilgili bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın. En sağlam ve en güncel bilgilerle sizler için buradayız.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce