Kategoriler: Dizi Haberci

Gülperi Dizisi Gülperi Ölecek mi? Nurgül Yeşiltaş Dizden Ayrılacak mı?

Paylaş

Gülperi dizisi bu haftaki bölümü ile duygu dolu anlar yaşattı. Geçen haftaki bölüme göre bu hafta izleyiciler gözyaşlarını tutamadı. Her bir sahnesi ayrı ayr izleyicilerin bam teline dokunan Gülperi son sahnesi ile yürekleri ağza getirdi. Hasan Bedriye’nin başına gelen olayı duyunca Ali’nin peşinden gitmesi Gülperininde arkasından gitmesine sebep olur. Ali ve Hasan kavga ederken Ali’nin elindeki bıçak Aliye yönelmişken araya giren Gülperi hbıçaklanır ve Gülperi orada yere yığılır. İzleyicilerin aklında ise Gülperi’nin ölüp ölmeyeceği Nurgül Yeşilçay’ın Gülperi dizisinden ayrılacağı düşüncesi gelir.Gülperi Dizisi Gülperi Ölecek mi? Nurgül Yeşiltaş Dizden Ayrılacak mı?

Bu haftaki bölümde Gülperi Hasan’ın hapisten çıkması ve mutlu olması için ondan vazgeçmiş ve kendisini Hasan’dan ayrı kalmaya hazırlamıştı. Hasan ise Kadir’in yardımı ile tüm gerçekleri öğrenmiş ve aklındaki planı devreye sokarak herkesin hayatını değiştirmiştir.

Şeyma’nin ise yaptığı kötülüklerin açığa çıkmasının ardından Kadir evi terk eder. Hatta herkesin bir bedel ödemesi gerektiğine inanır ve gençlik yıllarında geçirdiği hayatı, yaptığı tercihleri sorgulamaya başlar. Şeyma’ya benim 20 yıl önce evlendiğim kız değilsin diyerek sinirlenir ve yeni kararlar almaya hazırdırama kızı elini kolunu bağlar.

Bedriye ise üzerinde kurulan evlilik baskısına çözüm olarak intihar girişiminde bulunur ve okuldan eve geldiği bir gün bütün ilaçları içerek intihar etmiştir. Annesi Gülperi durumu öğrenince hemen hastaneye kaldırır ve yoğun bakımda tedavi altına alınmasını sağlar. Neyse ki artık Bedriye hayatı tehlikeye atlatmış ve bütün olanları Hasan’a anlatmıştır.

Gül perisi bir yanda çocukları, bir yanda çocukları ile uğraşanlar varken bir taraftan da apartman sakinlerinin yapacaklarından habersiz Şeyma’nın baskısı altında kalmaktadır. Şeyma tüm Apartman Sakinlerini kullanıp Neslihan’ın eliyle Gülperiyi evden atmaya niyet etmişken Gülperi bambaşka sıkıntılarla buluşmaktadır.

Her sıkıntıya rağmen aile olabilmek aile kalabilmek için tüm gücüyle çabalayan Gülperi çocuklarını korumak adına tehlikeyi Gözünü kırpmadan girmiştir. En son Ali ve Hasan’ın arasına girerek bıçak darbesi ile yere yağılmıştır. İzleyiciler ise Gülperi ölecek mi Gülperi diziden ayrılacak mı gibi soruların cevabını aramaktadır.Gülperi Dizisi Gülperi Ölecek mi? Nurgül Yeşiltaş Dizden Çıktı mı gibi soruların cevabı ise açık ve nettir aslında.

Show TV’nin dram ve aşkı bir arada veren Gülperi dizisi Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olmaya aday nadide dizilerden birisi. Başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay yani Gülperi ilk 6 bölümü geride bırakarak diziden ayrılmak gibi bir düşünceye sahip olamaz. Dizinin başrol oyuncusu Gülperi Gülperi dizisinden ayrılmayacak. Gülperi Gülperi dizisi ölecek mi sorusuna ise cevabımız ölmeyecek ve bir süre hastanede yattıktan sonra tekrar hayatına devam edecektir.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce