Kategoriler: Dizi Haberci

Geride Kalan Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler Kim Kimdir?

Paylaş

2018 yeni sezonu iddialı geçeceğe benziyor. Bir dizinin hazırlıkları bitmeden diğerine başlayan yapımcılardan çiçeği burnunda bir dizi daha. Geride Kalan Dizisi için kollar sıvandı. Geride Kalan dizisi Oyuncuları kim? Geride Kalan dizisi oyuncu kadorosu ve karakterleri hakkında detaylı bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. 

Pastel Film’in 2018 yılı için hazırlıklarına devam ettiği dizisi Geride Kalan dizisi Eylül ayından başlaması planlanıyor. Show tv nin ekranlara getireceği Geride Kalanlar dizisinin yönetmen koltuğunda Aysun Akyüz oturuyor. Aysun Akyüz’ün daha önce elinin değdiği projeler ise şu şekilde; Cennetin Gözyaşları, Kalbimdeki Deniz, Asla Vazgeçmem.

Amine Gülşe, Ayşegül Günay, Tugat Mercan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisini yöneten Aysun Akyüz daha sonra Fox Tv ekranlarının seyirci kitlesi yüksek dizisi Kalbimdeki Deniz dizisinin yönetmeni oldu.

Cennet’in Göz Yaşları en son yönettiği proje olarak atv ekranlarında seyirci ile buluştu. Cennetin Gözyaşlarında kopmayan bağların varlığını gözler önüne serdi. Anne ve çocuğun, gerçek dostlukların hikayesi olarak 30 küsür bölümü geride bıraktı.

Şimdi ise 2018 in sonuna doğru el sıkıştığı Geride Kalanlar dizisi oyuncuları için seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Henüz netleşmeyen Geride Kalanlar Oyuncu Kadrosu için isimler kesinleşince haberimizden okuyabilirsiniz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce